Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

VETKUIVEN, OLDTIMERS EN JUKEBOXEN OP 16 EN 17 OKTOBER IN AUTOTRON ROSMALEN

Weekend lang terug naar de 50's, 60's en 70's tijdens Rock Around the Jukebox

Rosmalen, woensdag 25 augustus 2010 - Voor velen is het jeugdsentiment, samen met je vrienden de bal boven in de flipperkast proberen te houden en voor een kwartje de jukebox je lievelingsmuziek laten spelen. Op zaterdag 16 en zondag 17 oktober gaan bezoekers van Rock Around the Jukebox in Autotron Rosmalen terug naar 50's, 60's en 70's met vetkuiven, oldtimers en jukeboxen.

In het weekend van zaterdag 16 en zondag 17 oktober is Autotron Rosmalen tot de nok gevuld met jukeboxen, flipperkasten, kleding en andere hebbedingen uit de jaren '50, '60 en '70. Naast de nostalgische jukeboxen, die de muziek van zwarte vinyl grammofoonplaten draaien, zijn er op Rock Around the Jukebox ook hypermoderne jukeboxen te zien en te horen. Deze jukeboxen, vol moderne elektronica , spelen alle muziek vanaf cd's. Wie liever een dansje maakt kan terecht in het sfeervolle Eventron waar het podium beide dagen wordt bezet door onder meer de Engelse band Matchbox die, in originele bezetting, haar grootste hits ten gehore brengt. Ook Renée & The Alligators zorgen voor een gezellige rock & roll sfeer en het swingende Mess Around speelt een breed repertoire van rhythm & blues met een vleugje rock & roll en jazz. Voor veel bezoekers van de beurs begint de reis terug in de tijd al in hun eigen woonplaats. Zij komen met hun klassieker of oldtimer volledig in stijl naar Autotron Rosmalen. Liefhebbers die zelf niet over een nostalgische bolide beschikken, kunnen hun hart ophalen op het evenemententerrein waar tientallen exemplaren worden gestald.

Openingstijden en entree
Rock Around the Jukebox is op zaterdag en zondag te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. De entreeprijs bedraagt E 12. Kinderen tot 15 jaar hebben gratis toegang. Autotron Rosmalen is gelegen aan de A59, afrit 50 's-Hertogenbosch-Nijmegen. Kijk voor meer informatie op www.oldtimerbeurs.net of www.jukeboxfanaat.nl of neem contact op met Autotron Oldtimerproducties via 073-5233301.
---



Ingezonden persbericht