Ingezonden persbericht


Glory Kickboxing & MMA World Series LIVE op Eurosport en Eurosport Player

Eurosport heeft goed nieuws voor alle vechtsportliefhebbers in Nederland en Vlaanderen want alle 6 de MMA gevechten van de Glory MMA World Series zijn op zaterdag 16 oktober vanaf 19:00 uur LIVE en online te bekijken met de Eurosport Player. In plaats van de gebruikelijke 4,90 per maand heeft Eurosport nu eeen speciale actie; de vechtsportliefhebbers (en andere sportliefhebbers) betalen nu tijdelijk 3,90 voor een maand. Bij het afsluiten van het abonnement op www.eurosportplayer.nl moeten de vechtsportliefhebbers de promocode: Glory2010 invoeren waardoor zij de korting krijgen toegekend.

Eurosport Player

De Eurosport Player is de webservice waarmee sportliefhebbers online kunnen kijken naar de uitzendingen van Eurosport, Eurosport 2 en Eurosportnews en naar exclusieve evenementen die niet op TV te zien zijn, zoals bijvoorbeeld nu met de Glory MMA World Series. Alle gevechten kunnen ook nog eens worden teruggekeken (tot zeven dagen na uitzending) in de Video sectie van de Eurosport Player.

De Eurosport Player wordt inmiddels volledig Nederlandstalig aangeboden. Daarnaast is de Eurosport Player onlangs vernieuwd wat betreft: de lay-out, de multischerm- en video-on-demand-functie, de hoogwaardige HQ-streaming (Eurosport HD-kwaliteit en pauzeer- en terugspoelfuncties) en het gebruik van de befaamde Silverlight technologie.

De MMA-gevechten starten zoals gezegd om 19:00 uur, waarna om ongeveer 20:30 uur de kickbokswedstrijden beginnen. Eurosport zendt alleen de kickbokswedstrijden uit (ook te zien op de Eurosport Player). Meer informatie over het evenement is te vinden op de officiële website van organisator United Glory. De meest up-to-date informatie over Eurosport's uitzendtijden staat hier.

Bijgevoegd de definitieve line-up van de MMA en de Kickboxing-gevechten.




Ingezonden persbericht