Angela Groothuizen scoort hit met lied voor KWF Kankerbestrijding

16/10/2010 07:30

KWF Kankerbestrijding

Angela Groothuizen heeft een grote hit gescoord voor KWF Kankerbestrijding. De zangeres is deze maand ambassadrice voor KWF Kankerbestrijding en steunt de strijd tegen kanker met haar eigen single 'Niets blijft' . De single is een groot succes: in twee weken tijd is deze gestegen naar nummer 27 in de Single Top 100.

Binnenkort is ook de videoclip van Angela te zien zijn bij de diverse clipzenders. Drukke tijden voor Angela die ook nog eens elke vrijdag te bewonderen is als coach in The Voice of Holland.

Succes

"Echt geweldig dat het nummer zo goed wordt ontvangen, ik ben heel erg blij dat de opbrengst gebruikt gaat worden om het onderzoek naar borstkanker uit te breiden. Daarnaast is het natuurlijk een prachtig eerbetoon aan Ria." aldus Angela Groothuizen.

Opbrengst naar onderzoek

De single 'Niets blijft' is voor 1,30 euro te downloaden op www.kwfkankerbestrijding en de bekende websites zoals i-tunes en de bekende downloadstations. De zangeres draagt de single op aan Ria Brieffies. De Ex-Dolly Dot overleed in 2009 aan de gevolgen van longkanker. Angela bracht 'Niets blijft' op eigen initiatief uit. 'Ik ben zangeres. Zingen is mijn uitlaatklep en werkt louterend. Dit is mijn manier om mijn persoonlijke bijdrage te leveren aan de borstkankermaand, ' aldus Angela Groothuizen.

'Niets blijft'

Muziek: Angela Groothuizen, tekst: Jan Beuving, Productie: Nico Brandsen.

Noot voor de redactie