Nieuwe onderneming Gabion levert schanskorven aan Rob Verlinden (SBS)


EMMEN, 20101004 -- Gabion, een nieuwe onderneming van de Drentse Recycling Maatschappij (DRM) in Emmen, heeft goede zaken gedaan met Nederlands bekendste tuinman, Rob Verlinden. Het bedrijf kreeg de opdracht om met spoed schanskorven te leveren voor een aflevering van `Robs Grote Tuinverbouwing'.

Robert Bakker van Gabion kreeg op maandagochtend telefoon van Stokvis Producties, producent van Robs Grote Tuinverbouwing, om op woensdag schanskorven af te leveren in het Utrechtse IJsselstein. Een enorme klus, maar ook een geweldige kans voor het nieuwe bedrijf. ,,Een mooiere reclame kun je niet wensen", vertelt Bakker die alles op alles zette om de korven op tijd gereed te hebben. Met succes, want de 5.000 kilo stenen en de 2 meter hoge korven waren op tijd voor de opnames die afgelopen woensdag werden gemaakt.

Een fantastische ervaring, aldus Bakker. ,,Vooral omdat Rob er echt een mooi item over schanskorven van wilde maken." Het resultaat, een fraaie muur van schanskorven mét een open haard van Gardeco, is te bewonderen bij SBS6 op zaterdag 16 oktober, 17.00 uur.