Herfstfair bij Orangerie Huize Ruurlo

27/08/2010 10:00

Hampshire Hospitality & Leisure

Twee dagen genieten van inspiratie voor de herfst

Zaterdag 16 en zondag 17 oktober staat de Orangerie en de kasteeltuin van Huize Ruurlo weer helemaal in het teken van het thema: 'Genieten!' Op beide dagen organiseert Hampshire Hotel Avenarius namelijk een Herfstfair. Na de succesvolle Lentefair in Maart staat ook u nu weer een heerlijke dag uit te wachten in het hart van de Achterhoek: Ruurlo.

De herfstperiode is een prachtige tijd. Langzaam afscheid nemend van de zomer en opmaken voor de koudere maanden van het jaar. Wanneer de dagen korter worden en de bomen hun mooiste kleuren tonen. ,,De maanden waarin de feestdagen weer voor de deur staan en de sfeer in huis we er warmer wordt. Culinair gezien is dit ook de periode waar de Achterhoek om bekend staat: het wild eten", zo verklaart Nynke Dolphijn die samen met Henrike Lobbes en Tineke Wantia van Hampshire Hotel Avenarius voor de organisatie van de Herfstfair tekent. Wat kunt u zoal verwachten tijdens de Herfstfair. Nynke Dolphijn: ,,Mooi ingerichte stands in een prachtige kasteeltuin die uiteraard in geheel in sfeer is aangekleed. Op alle gebieden is wel iets te vinden: van interieur tot exterieur en van culinair tot mode. Een fair met aandacht voor de goede dingen in het leven. Alle deelnemers komen met liefde voor het vak. Men kan letterlijk en figuurlijk de herfst komen proeven bij de diverse deelnemers." Ook zullen er diverse shows plaatsvinden. De kasteeltuin zal voor de fair aangekleed worden met pagodetenten en decoratie passende in het thema herfst. De horecaverkoop wordt verzorgt door Orangerie Huize Ruurlo en Hampshire Hotel Avenarius. Op zaterdag zal naast het terrein van de fair ook nog een boekenmarkt worden gehouden.

Bent u benieuwd wie de deelnemers zijn op deze fair, of bent u geinteresseerd in deelname? Kijk dan op de website: www.orangerie-ruurlo.nl. De fair is op zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur en op zondag van 11.00 tot 17.00 uur te bezoeken. Parkeren kan aan de Stapeldijk of aan de Batsdijk. De entree voor volwassenen bedraagt vijf euro, kinderen betalen twee euro vijftig. Kortom een heerlijke dag uit voor het gehele gezin.

Een groeiend aantal hotels in Nederland en daarbuiten sluit zich aan bij Hampshire Hospitality & Leisure. Zie voor een overzicht van alle aangesloten hotels www.hampshire-hotels.com. Bel voor meer informatie naar: Hampshire Hospitality & Leisure 035 - 672 00 77 of bezoek www.hampshire-hotels.com. De groep kent drie merknamen: het topsegment 'Hampshire Classics', de viersterren 'Hampshire Hotels' en de comfortabele driesterren 'Hampshire Inns'. Hampshire heeft inmiddels meer dan 60 hotels; waarvan 48 in Nederland, 7 in België, 4 in Duitsland, 1 op de Nederlandse Antillen.





http://www.hampshire-hotels.com