Ingezonden persbericht


Persbericht
Hilversum, 23 september 2010

Grote soepinzamelingsactie voor
Voedselbank Deventer regio Salland & Twente tijdens de opening van

16 oktober a.s. - vanaf 10.00 uur - Avonturenpark Hellendoorn

Van 16 tot en met 31 oktober wordt Avonturenpark Hellendoorn omgetoverd tot het griezelige Heksendoorn. Het park wemelt dan van de heksen, bezemstelen, spinnenwebben en ... soep! Op de openingsdag organiseert Avonturenpark Hellendoorn een inzamelingsactie voor de Voedselbank Deventer, een van de 8 regionale Voedselbanken in Nederland. Alle bezoekers die zaterdag 16 oktober een blik of zak Struik soep meenemen, ontvangen korting op de entreeprijs die kan oplopen tot ¤ 16,-. Soepfabrikant Struik verdubbelt de hoeveelheid soep die met dit initiatief voor de Voedselbank Deventer wordt ingezameld.

Op zaterdag 16 oktober a.s. vanaf 10:00 uur kunnen bezoekers hun blik of zak Struik soep bij de entree van het familiepark overhandigen aan de heksen van Heksendoorn. Hiermee steunen bezoekers niet alleen de Voedselbank Deventer, maar zij ontvangen ook een korting op de entreeprijs van ¤ 4,- per persoon voor maximaal 4 personen. Struik steunt deze unieke heksenactie en verdubbelt het totale aantal ingezamelde soepen. Hoe meer soep wordt ingezameld, hoe meer gezinnen in de regio Deventer door de Voedselbank kunnen worden geholpen.

Over de Voedselbank Deventer e.o. Regio Salland & Twente Voedselbanken Nederland is een landelijke overkoepelende organisatie van voedselbanken. Nederland is opgedeeld in 8 regio's met ieder een eigen distributiecentrum. Hier worden de goederen verzameld, opgeslagen en gedistribueerd naar de lokale voedselbanken in de betreffende regio. In Nederland zijn er 120 lokale voedselbanken die voedselpakketten aan ongeveer 20.000 huishoudens verstrekken. In de regio Deventer e.o. maken 2.200 huishoudens gebruik van de Voedselbank. Het voedselpakket is bedoeld als tijdelijke noodhulp. Om in aanmerking te komen voor een voedselpakket moet men aan strikte en landelijk vastgestelde criteria voldoen. Dit wordt beoordeeld tijdens een huisbezoek door een consulent. Voorzitter mevrouw Annette Aalbers en de vele vrijwilligers maken zich sterk voor de gezinnen die gebruik maken van de Voedselbank Deventer e.o.

Over Struik Foods Europe
Struik Foods Europe produceert soepen, sauzen, maaltijden en maaltijdcomponenten, zowel houdbaar, koelvers als vers voor onder andere de Nederlandse, Belgische, Britse en Duitse markt. In de verschillende markten waarin Struik Foods actief is, voert het eigen A-merken als Struik, Ye Olde Oak en Struik Berlin. Zowel in 2009 als in 2010 (sept.) werd Struik Maaltijdsoep Tomaat door Vara's KASSA! Uitgeroepen tot beste tomatensoep.

Over Heksendoorn
Ieder jaar in oktober is het griezelen geblazen in Avonturenpark Hellendoorn tijdens Heksendoorn. Jong en oud kunnen spannende avonturen beleven de Rioolrat, Huyze Griezelsteyn en in Dreumesland,. Heksendoorn is al spannend, maar in het donker wordt het extra griezelig! Durf jij in het donker tussen de heksen en ander gespuis op avontuur te gaan? Op 16, 23 en 30 oktober zijn de attracties geopend tot 20.30 uur. Iedere avond wordt afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow om 20.45 uur.

www.hellendoorn.nu

Andere merken soep mogen ook meegenomen worden, bezoekers ontvangen dan ¤ 3,- korting per persoon voor maximaal 4 personen Praktische informatie Avonturenpark Hellendoorn:
Avonturenpark Hellendoorn is geopend van 2 april t/m 31 oktober 2010 van 10:00 tot 17:00 of 21:00 uur. De entreeprijs bedraagt ¤ 19,75 en kinderen t/m twee jaar mogen gratis naar binnen. Een Seizoen Pas voor Avonturenpark Hellendoorn kost ¤ 49,50 per persoon. In voor- en naseizoen is het park gedurende enkele weekdagen gesloten. Kijk voor alle prijzen en openingstijden op www.hellendoorn.nu. Avonturenpark Hellendoorn is onderdeel van het Franse Compagnie des Alpes. Deze groep heeft zich gespecialiseerd in Europese vrijetijds- en toeristische parken voor families. Zij telt jaarlijks meer dan 10 miljoen bezoekers en verenigt attractieparken met een bijzonder karakter die erg met de regionale en/of nationale markt zijn verbonden.

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes van Avonturenpark Hellendoorn via Twitter: www.twitter.com/avonturenpark

En op Hyves:
http://griezelsteyn.hyves.nl/
http://avonturenparkhellendoorn.hyves.nl/



Ingezonden persbericht