Ingezonden persbericht


UITGELICHT OKTOBER 2010

Felix & Muziek

Zaterdag 16 oktober 2010
Aanvang: 20.15 uur
Toegang: ¤ 20,-

Reserveren

Nieuwe concertserie Felix & Muziek in verfraaide Concertzaal

Felix Meritis presenteert de nieuwe concertserie Felix & Muziek. Uiteenlopende ensembles zullen optreden in de onlangs opgeknapte Concertzaal; één van mooiste concertzalen van Nederland.

De ovaalvormige zaal is van beneden tot aan de nok van het koepelvormige plafond geverfd in drie kleuren. Een zachtgele kleur voert de boventoon, afgewisseld met onder andere lichtgrijze en zachtblauwe tinten. Daarnaast is een geavanceerd ventilatiesysteem geïnstalleerd in de Concertzaal. Vooral tijdens zomerse perioden kon het voor het publiek soms behoorlijk warm worden.

Felix & Muziek wordt geopend door het EnsembleCaméléon en pianist Igor Roma met het wereldberoemde Forellenkwintet van Schubert. De andere concerten in deze serie worden uitgevoerd door het ZAPP String Quartet, Amstel Quartet, en het Ruysdael Kwartet.

Georganiseerd door Felix Meritis, en vier Amsterdamse Winnaars! van de Kersjesprijs: het Amstel Quartet, ZAPP String Quartet, Ruysdael Kwartet en het EnsembleCaméléon. Mede mogelijk gemaakt door Stichting KAM en het Kersjes Fonds.

Online partner Felix Meritis:
Reserveren:
+31 (0)20 62 31 311
receptie@felix.meritis.nl




Ingezonden persbericht