Politie Midden- en West Brabant

persberichten District Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 16-10-2010

Vrouw gewond na aanrijding met goederentrein

MOERDIJK: Bij een aanrijding tussen een bestelbus en een goederentrein op een spoorwegovergang aan de Orionweg is vrijdagavond een 36-jarige inwoonster van Sint Philipsland gewond geraakt.

Vermoedelijk heeft de bestuurder de laatste lage wagons van de trein over het hoofd gezien, waardoor rond 20:00 uur een aanrijding is ontstaan. Bij het ongeval raakte de vrouw bekneld in haar auto. Medewerkers van de ambulance en brandweer hebben haar uit het voertuig bevrijd. Zij is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.

Man aangehouden na schending contactverbod

ROOSENDAAL: De politie heeft vrijdagavond in zijn woning in Roosendaal een 44-jarige man aangehouden. De man wordt verdacht van bedreiging van een 31-jarige inwoonster van Roosendaal.

De Roosendaler had in verband met eerder gepleegde strafbare feiten een contactverbod gekregen. Vrijdagmiddag rond 17:45 uur viel hij de Roosendaalse vrouw toch op agressieve en bedreigende manier lastig door haar in zijn auto bumper aan bumper te volgen. Na zijn aanhouding gedroeg hij zich agressief. Hij is ingesloten in een politiecel.

Dronken automobilist veroorzaakt aanrijding

ROOSENDAAL: Vrijdagavond is aan de Bredaseweg een 49-jarige inwoner van Roosendaal aangehouden. De man was rond 21:30 uur betrokken bij een aanrijding tussen twee personenautos, waarbij de Roosendaler met zijn auto op de verkeerde weghelft belandde. Hij bleek onder invloed van alcohol achter het stuur te zitten. Op het bureau blies hij ruim drie keer de maximaal toegestane waarde (220 ug/l). Reden voor de agenten om zijn rijbewijs in te vorderen.

Politie houdt drugsdealer aan

LEPELSTRAAT: In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie op de N259 een 24-jarige inwoner van Oudenbosch aangehouden. Rond 01:15 uur controleerde agenten de man, nadat zij hadden gezien dat hij op de Markt in Steenbergen vermoedelijk drugs had verhandeld. In de auto van de verdachte werden enkele gripzakjes hennep en joints, lege gripzakjes en een weegschaaltje aangetroffen. De drugs zijn in beslag genomen. De Oudenboschenaar is ingesloten in een politiecel.

Bron: Henk Snepvangers

Laatst gewijzigd 16-10-2010 15:38 | © Regio Midden en West Brabant |