Politie Midden- en West Brabant

persberichten District Oosterhout

Oosterhout NB, 16-10-2010

Politie houdt dronken automobilisten aan

OOSTERHOUT: Vrijdagavond heeft de politie aan de Lage Molenpolderweg een 39-jarige inwoonster van Oosterhout aangehouden. De automobiliste bleek rond 18:55 uur onder invloed van alcohol achter het stuur te zitten. Zij bleek fors boven de wettelijke limiet van 220 ug/l te zitten. De uitslag van 690 ug/l was voor de agenten aanleiding om haar rijbewijs in te vorderen en op te sturen naar het Openbaar Ministerie.

RIJEN: Vrijdagavond heeft de politie aan de Hoofdstraat een 42-jarige inwoner van Rijen aangehouden. De Rijenaar verleende geen voorrang aan een politieagent, die daarop een stopteken gaf aan de bestuurder en een onderzoek instelde. De automobilist bleek rond 22:00 uur onder invloed van alcohol achter het stuur te zitten. Hij bleek fors boven de wettelijke limiet van 220 ug/l te zitten. De uitslag van 670 ug/l was voor de agenten aanleiding om zijn rijbewijs in te vorderen en op te sturen naar het Openbaar Ministerie.

Jongen daagt agent uit: nachtje in cel

OOSTERHOUT: Zaterdagmorgen heeft de politie aan de Markt een 17-jarige inwoner van Oosterhout aangehouden. De jongeman voldeed niet aan een bevel van de politie om te vertrekken. Hij daagde rond 03:30 uur een agent uit en toen deze hem op zijn gedrag wilde aanspreken, probeerde de jongen te voorkomen dat de agent uit zijn dienstauto kon stappen. Na verhoor is hij in de loop van de dag heengezonden.

Man aangehouden voor zware mishandeling

WAALWIJK: De politie heeft zaterdagmorgen aan het Distelplein een 22-jarige inwoner van Waalwijk aangehouden. De man wordt verdacht van zware mishandeling. Rond 02:50 uur kreeg de politie een melding dat er in een horecagelegenheid aan de Grotestraat problemen waren geweest en dat daarbij een man met een glas in zijn gezicht was geslagen. Een 21-jarige slachtoffer uit Waalwijk verklaarde later dat hij een week daarvoor ook problemen gehad met zijn plaatsgenoot. Hij heeft aangifte gedaan en houdt mogelijk een litteken in zijn gezicht over aan de mishandeling en mist twee voortanden.

Bron: Henk Snepvangers

Laatst gewijzigd 16-10-2010 15:41 | © Regio Midden en West Brabant |