Ingezonden persbericht

Hellendoorn, 16 oktober 2010

4.000 Blikken soep gedoneerd aan de
Voedselbank Deventer regio Salland & Twente
tijdens de opening van

Donkere wolken hoog in de lucht, koude wind en regen, griezelige heksen en een grote lege heksenketel.....de perfecte ingrediënten voor de opening van het spannende Heksendoorn in Avonturenpark Hellendoorn dat vandaag plaatsvond. Ter gelegenheid van de opening werd een grote soepinzamelingsactie voor de Voedselbank Deventer regio Salland & Twente georganiseerd. Iedere bezoeker die een zak of blik Struik soep meenam, kreeg korting op de entree voor het park. Tot grote verassing van de Voedselbank verdubbelde Struik vandaag het aantal gedoneerde blikken soep en vulde het aantal aan tot maar liefst 4.000 blikken soep!

Vanochtend werd Avonturenpark Hellendoorn op een bijzondere manier geopend. Kareltje & Jasmijn en de heksen ontvingen alle vroege bezoekers met een korte show en wisten daardoor ondanks het grauwe weer een glimlach op het gezicht van de aanwezige bezoekers te toveren. Vervolgens konden bezoekers die een blik soep hadden meegebracht deze doneren aan mevrouw Annette Aalbers, voorzitter van de Voedselbank Deventer regio Salland & Twente. Tot grote verassing van mevrouw Aalbers kreeg zij van Struik een soepverdubbelaar cheque overhandigd. Struik verdubbelt het aantal soep dat gedoneerd is en vult dit aan tot maar liefst 4.000 blikken soep. "Hier kunnen wij heel wat gezinnen blij mee maken, dit is geweldig"aldus de dankbare mevrouw Aalbers.

Beeldmateriaal van deze ochtend is rechtenvrij beschikbaar voor publicatie en te downloaden via de perssite van Media Tornado (Persmateriaal opening Heksendoorn). Ga naar www.mediatornado.nl en klik op de button Pers (gebruikersnaam: printtornado, wachtwoord: 060708MT).

Over Heksendoorn
Dappere jongens en meiden die houden van griezelen kunnen hun hart ophalen tijdens Heksendoorn in Avonturenpark Hellendoorn. Heksen en andere griezels voelen zich van 16 tot en met 31 oktober prima thuis in het sfeervolle park, boordevol pompoenen, bezems en spinnenwebben. Jong en oud kunnen spannende avonturen beleven in Dreumesland, De Rioolrat en Huyze Griezelsteyn. Voor de aller-dapperste bezoekers is het park drie avonden extra lang geopend die besloten worden met een spectaculaire vuurwerkshow.

Over de Voedselbank Deventer e.o. Regio Salland & Twente
Voedselbanken Nederland is een landelijke overkoepelende organisatie van voedselbanken. Nederland is opgedeeld in 8 regio's met ieder een eigen distributiecentrum. Hier worden de goederen verzameld, opgeslagen en gedistribueerd naar de lokale voedselbanken in de betreffende regio. In Nederland zijn er 120 lokale voedselbanken die voedselpakketten aan ongeveer 20.000 huishoudens verstrekken. In de regio Deventer e.o. maken 2.200 huishoudens gebruik van de Voedselbank. Het voedselpakket is bedoeld als tijdelijke noodhulp. Om in aanmerking te komen voor een voedselpakket moet men aan strikte en landelijk vastgestelde criteria voldoen. Dit wordt beoordeeld tijdens een huisbezoek door een consulent. Voorzitter mevrouw Annette Aalbers en de vele vrijwilligers maken zich sterk voor de gezinnen die gebruik maken van de Voedselbank Deventer e.o.

Over Struik Foods Europe
Struik Foods Europe produceert soepen, sauzen, maaltijden en maaltijdcomponenten, zowel houdbaar, koelvers als vers voor onder andere de Nederlandse, Belgische, Britse en Duitse markt. In de verschillende markten waarin Struik Foods actief is, voert het eigen A-merken als Struik, Ye Olde Oak en Struik Berlin. Zowel in 2009 als in 2010 (sept.) werd Struik Maaltijdsoep Tomaat door Vara's KASSA! uitgeroepen tot beste tomatensoep.

Praktische informatie Avonturenpark Hellendoorn:
Avonturenpark Hellendoorn is geopend t/m 31 oktober 2010 van 10:00 tot 17:00 of 21:00 uur. De entreeprijs bedraagt ¤ 19,75 en kinderen t/m twee jaar mogen gratis naar binnen. Een Seizoen Pas voor Avonturenpark Hellendoorn kost ¤ 49,50 per persoon. In voor- en naseizoen is het park gedurende enkele weekdagen gesloten. Kijk voor alle prijzen en openingstijden op www.hellendoorn.nu.

Avonturenpark Hellendoorn is onderdeel van het Franse Compagnie des Alpes. Deze groep heeft zich gespecialiseerd in Europese vrijetijds- en toeristische parken voor families. Zij telt jaarlijks meer dan 10 miljoen bezoekers en verenigt attractieparken met een bijzonder karakter die erg met de regionale en/of nationale markt zijn verbonden.

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes van Avonturenpark Hellendoorn via Twitter: www.twitter.com/avonturenpark

En op Hyves:
http://griezelsteyn.hyves.nl/
http://avonturenparkhellendoorn.hyves.nl/