Politie Twente

Drie mannen aangehouden
Enschede

Zaterdag 16 oktober zijn er drie mannen aangehouden aan de Breugelmansgaarde in Enschede. De aanleiding voor de aanhoudingen is een mishandeling. Rond 13.00 uur kwam er een melding binnen dat er een vrouw werd mishandeld aan de Breugelmansgaarde in Enschede. Een 28-jarige vrouw uit Enschede werd op straat mishandeld.

De politie heeft twee mannen (een 37-jarige man uit Rotterdam en een 36-jarige man uit Vught) op straat aangehouden. Een 34-jarige man uit Enschede is aangehouden in een woning aan de Breugelmansgaarde. Deze man zou in het bezit zijn van een vuurwapen. Uit veiligheidsoverweging heeft de politie de omgeving afgezet. De man is uiteindelijk door het arrestatieteam aangehouden.

Wat de aanleiding is geweest voor de mishandeling is niet duidelijk. Welke rol de mannen precies hebben gehad wordt onderzocht. Ze zijn ingesloten.

Politie Twente wil graag in contact komen met mensen die getuige zijn geweest van de mishandeling. Heeft u informatie, geef dat dan door aan Politie Twente, rechercheteam Enschede via 0900 - 8844. Anoniem tips doorgeven kan via 0800 - 7000.
(2010093853)

---- --