Gemeente Amsterdam, stadsdeel Oost



---

Marathon van Amsterdam

17 oktober 2010

Op 17 oktober 2010 wordt de 35ste editie van de Amsterdam Marathon gelopen. De start van de marathon is om 09.45 uur in het Olympisch Stadion en eindigt rond 17.00 uur in het Olympisch Stadion.

The Flow 2009

Starttijden


* 09.45 uur: start marathon in het Olympisch Stadion
* 10.25 uur: start 8 km loop op het Stadionplein
* 13.30 uur: start halve marathon, Stadionweg

De finish van alle afstanden vindt plaats in het Olympisch Stadion. De routes worden afgesloten voor verkeer. Ten behoeve van de Amsterdam Marathon worden een aantal locaties ingericht, waaronder het Olympisch Stadion, waar gedurende het evenement (muziek)programma's zullen plaatsvinden. Langs het parcours zullen op diverse plaatsen cateringpunten worden ingericht.

Meer informatie

Op dit moment zijn stad en organisatie nog volop bezig met de voorbereidingen. Inmiddels is de vergunningaanvraag ingediend. Voor informatie over onder andere het parcours van de diverse lopen kunt u terecht op de website van de organisatie

De gemeente Amsterdam en de organisatie van de Amsterdam Marathon proberen de overlast voor omwonenden en bezoekers zoveel mogelijk te beperken. Wij vragen uw begrip en medewerking om deze sportieve manifestatie succesvol te laten verlopen.