RTL Group

Eerste beelden 'Oh Oh Cherso' Barbie-persiflage in 'Life 4 You'

Eerder al kroop Carlo Boszhard voor De TV Kantine in de huid van Jokertje uit Oh Oh Cherso. Nu is het de beurt aan Irene Moors om één van de populaire Haagse jongeren te imiteren. Zondag aanstaande kan Life 4 You de eerste beelden vertonen van haar persiflage van Barbie. Met Carlo Boszhard aan haar zijde als Jokertje, vormen ze als Barbie en Jokertje een hilarisch duo!

Daarnaast zit Life 4 You zondag weer bomvol met spraakmakende gasten. Zo komt Arjen Ederveen langs om te praten over zijn nieuwe film Lang & Gelukkig en zijn Frits en Barbara Barend aanwezig voor een goed gesprek over hun nieuwe talkshow Barend & Barend. Ook John Williams en Stella Gommans komen samen langs en Wendy van Dijk vertelt de kijker alles over haar nieuwe typetje Loesie (uit Ushi & Loesie).

Als gastkok staat Jamai in de keuken die samen met Suzan Seegers tevens een nummer ten gehore brengt uit de nieuwe musical Urinetown.

Uitzending: RTL 4, zondag 17 oktober, vanaf 17.25 uur
---

Noot aan de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met RTL Nederland, Jaap Paulsen, via tel: 035 - 6718879 of email jaap.paulsen@rtl.nl.