Ingezonden persbericht


SIAL: het mondiale foodevent van 2010

De volgende editie van de internationale voedingsmiddelenvakbeurs SIAL vindt plaats van 17 t/m 21 oktober 2010. De inschrijvingen voor deelname aan de tweejaarlijkse SIAL zijn recentelijk van start gegaan en geïnteresseerde bedrijven kunnen zich dus aanmelden bij de Nederlandse vertegenwoordiging Promosalons Nederland. Vanaf februari 2010 start de beursorganisatie met de indeling van de 8 beurshallen.

De SIAL, internationale vakbeurs voor voedingsmiddelen, is het belangrijkste trefpunt voor de internationale voedingsmiddelenhandel in 2010. Met ruim 5.500 exposanten, waarvan 78% internationaal uit 101 landen, en 147.860 bezoekers uit 185 landen, telt de SIAL een internationale frequentie van 58% (cijfers 2008).

Enkele aandachtspunten van de SIAL 2010:

"X Een overzichtelijke sectorindeling
"X De ruimte Trends & Innovations in hal 6
"X Snelle ontwikkeling van de sectoren Delicatessen (hal 8), Bio en World food (o.a. halal) "X Verbetering van de faciliteiten voor bezoekers en exposanten (uitbreiding gratis pendelbussen, hoogwaardige (fastfood) restaurants, hotelreserveringcentrale, gidsen en thematische bezoekparcoursen ...) "X Vele evenementen, zoals de Sial d'Or verkiezingen, het Wine Innovation Forum, de ruimte Nutrition & Health, de Cuisine du SIAL (kookdemonstraties),...

SIAL - IN-FOOD - IPA: de complete internationale voedingsmiddelenindustrie bij elkaar De SIAL vindt tegelijkertijd en op dezelfde locatie plaats als de IPA, internationale vakbeurs voor voedingsmiddelentechnologie, en de IN-FOOD, het evenement voor ingrediënten en halffabrikaten en toelevering voor de voedingsmiddelenindustrie. Samen vormen deze vakbeurzen het grootste mondiale voedingsmiddelenevenement in 2010.

Meer informatie over de SIAL is te vinden op de website www.sial.fr

Nederlandse bedrijven die aan de SIAL (of IPA / INFOOD) willen deelnemen, kunnen contact opnemen met de Nederlandse vertegenwoordiging: Promosalons Nederland, George van der Hilst: ( 020-4620025, * sial@promosalons.nl Promosalons Nederland beschikt over inschrijfdossiers, uitnodigingen, marktinformatie, reis- en verblijfsmogelijkheden, enz..