Ingezonden persbericht


Persbericht

Alkmaar, 04 mei 2010

Keuze uit twee Business Runs tijdens Amsterdam Marathon

De grootste en oudste businessloop van Nederland, die van de Dam tot Damloop, was binnen een half uur volgeboekt. Dit enorme succes heeft ertoe geleid dat organisator Le Champion twee Business Runs in dezelfde vorm introduceert tijdens de Amsterdam Marathon. Opzet is de succesfactoren van de Dam tot Damloop overbrengen. Zo mag een team uit maximaal tien deelnemers bestaan en is er een speciaal startvak voor Businesslopers gereserveerd.

De Amsterdam Marathon heeft komende editie maar liefst twee bedrijvenlopen op het programna staan: de Mizuno Business Run halve marathon en de Menzis Business Run 7,5 km. Met deze laatste geeft de organisatie werknemers, die nog niet zoveel kilometers in de benen hebben, de kans deel te nemen aan een groot internationaal evenement. Bovendien is dit een mooie opstap om het jaar erna voor de 21 km te kiezen. Een stad als Amsterdam heeft een grote aantrekkingskracht. In de vorm zoals deze nieuwe Business Runs worden geĂŻntroduceerd, krijgen deelnemers aan de bedrijvenlopen de kans door een groot deel van de stad te lopen. Het aantrekkelijke en snelle parcours geeft deelnemers de mogelijkheid de hoofdstad vanuit een heel ander perspectief te ondergaan.

De deelnemende bedrijven wordt een sfeervolle ambiance geboden waarin ze zich kunnen profileren. In het Olympisch Stadion is voor de supporters van de diverse bedrijven een speciaal vak gereserveerd op de eretribune. Vanaf die VIP-plek is de finish van de lopers te volgen. De mogelijkheid bestaat meerdere teams in te schrijven.

De Amsterdam Marathon vindt plaats op zondag 17 oktober 2010, exact vier weken na de Dam tot Damloop. Deelname aan de Business Run bij de Amsterdam Marathon is voor veel bedrijven tevens een logisch vervolg op hun deelname aan de Dam tot Dam.

Inschrijven en informatie: www.amsterdammarathon.nl

Noot aan de redactie (

Ingezonden persbericht