Première ´Knofje waar zit je'


Op zondag 17 oktober 2010 vindt in Theater Odeon te Zwolle de première plaats van de nieuwe familievoorstelling `Knofje waar zit je?'

ZWOLLE, 20101011 -- Na het succes van de eerste musical `Knofje en het circus' kondigt theatergroep POP met trots de geboorte van een tweede in de reeks over het eigenwijze meisje aan.

In dit nieuwe deel beleeft Knofje samen met haar vader, moeder pop Flut en oma Gooi weer kleine avonturen die bij het groot worden horen en verkent ze de wereld om haar heen. Heel gewone dingen. Maar bij Knofje worden gewone dingen vaak veel spannender. Dit jaar krijgt Knofje er namelijk een broertje of een zusje bij. En dat is pas echt spannend. Zo spannend dat Knofje zich heel goed verstopt en samen met Flut op reis gaat.

Knofje waar zit je? is een familievoorstelling voor iedereen vanaf 3 jaar. De voorstelling is vrij gebaseerd op de boeken over Knofje van Burny Bos. Voor wie Knofje nog niet kent is de voorstelling `Knofje waar zit je' een bijzondere en muzikale kennismaking met het eigenwijze meisje met de rode paardenstaart. Wie Knofje nog kent van de tv en de verhalen leert Knofje nog een beetje beter kennen in deze nieuwe voorstelling.

Theatergroep POP is een bijzondere combinatie van theatermakers, spelers, zangeressen en muzikanten. POP heeft als doel het maken van mooie, toegankelijke, onafhankelijke en betaalbare musicals voor het hele gezin. Eenvoud, eerlijkheid, herkenbare thema's voor peuters en kleuters staan daarbij voorop.

Regie: Dick Hauser
Muziek en liedteksten: Mariska Simon
Arrangementen: Rogier Bosman
Spel: Jennifer Ravestein, Katiuscia Principato, Maurice van Straten en Irene van der Aart.

Première: zondag 17 oktober a.s.
16.00 uur, Theater Odeon, Zwolle.

Bestellen van kaarten: www.odeondespiegel.nl
Informatie over de musical: www.knofjedemusical.nl

Theatergroep POP





Ingezonden persbericht