Politiek Café Buskruit over kabinetsformatie


Met muziek en entertainment

TILBURG, 20101012 -- Op iedere derde zondag van de maand is er weer Politiek Café Buskruit! van 15.00 uur tot 16.30 uur in de Harmonie, Stationsstraat 26 in Tilburg. De enige plaats in Tilburg waar het iedere maand over politiek, cultuur en entertainment gaat. Deze week: Politiek Café Buskruit over kabinetsformatie.

Met op 17 oktober a.s. dichter Ko de Laat die dit jaar viert dat zijn 20ste bundel is uitgekomen; met de band Spic 'n Spam en met als gesprekonderwerp o.a. dat Tilburg 300 jaar langer bestaat dan gedacht. Guido van den Eynde, senior beleidsarcheoloog komt een praatje hierover houden en zal plaatjes laten zien van de opgravingen. Natuurlijk kunnen we ook niet om de vorming van het nieuwe kabinet heen. We bespreken dit met onderzoeker Julien van Ostaaijen van de Tilburgse School voor Politiek en Bestuur van de Universiteit van Tilburg.

Mocht u Buskruit! een keer gemist hebben, kijk dan op de website www.buskruit.org naar het verslag! Heeft u nog tips voor de redactie, dan kunt u mailen naar redactie@buskruit.org





Ingezonden persbericht