Dany Lademacher (Herman Brood's Wild Romance) bij MusicweB


Dany Lademacher geeft gitaarclinic bij Musicweb Muziekinstrumenten

IJSSELSTEIN, 20101012 -- Op zondagmiddag 17 oktober geeft Dany Lademacher in samenwerking met MusicweB een clinic in "Het Zaaltje" van het Karrad, Voorstraat 28, IJsselstein. Dany zal hier zijn Signature Gitaar presenteren, nu al een collectors Item. Dany wordt bijgestaan door Jan Willem van Holland (Wild Romance).

De gitaar grootmeester van het eerste uur heeft een uitgelezen staat van dienst.Naast de recent in ontvangst genomen Eddie Christiani award uit handen van Dhr. Christiani zelf, staat Dany Lademacher garant voor hoogstaand gitaarwerk, waarbij zijn techniek en kenmerkende gitaargeluid geliefd en geprezen wordt in binnen en buitenland.

Met hits als "Saturday Night", "Never be Clever" van en met Herman Brood, maar ook de ongekende overwinningen die met de Belgische band The Radio's zijn behaald ( "She goes Nana", "Teardrops", "Iam into Folk"), komt Dany Lademacher ruimschoots voor in de top 100 aller tijden, veelal benijd om zijn fantastische en herkenbare manier van spelen. Dat dit ook over s'lands grenzen opgemerkt werd, kan men herleiden door het aanbod om bij Dire Straits te komen spelen.

Als sidekick voor Dany op gitaar; Jan Willem van Holland, die in de blues en rock scene zijn sporen ruim verdiend heeft en o.a. uitgeroepen is tot beste gitarist van de Betuwe. Met een nalatenschap als gitarist bij grote televisie evenementen, (TMF, MTV, e.d.) voor binnen en buitenlandse artiesten en bands, vormen Dany en hij, hét gitaar tandem van Dany Lademachers Blues band.

De clinic duurt ongeveer 1 uur. Aanvang 15.00. Toegang is gratis. Wil je op de gastenlijst komen te staan kan dit uitsluitend door aanmelding per E-mail aan: info@musicweboutlet.com

MuscweB Muziekinstrumenten
IJsselstraat 37
3401 DJ IJsselstein

030 65 79690

www.musicweboutlet.com





Ingezonden persbericht