Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Varend applausteam geeft lopers Marathon van Amsterdam nieuwe energie Het Mercure Juich & Applausteam ondersteunt de hardlopers vanaf de Amstel

Amsterdam, 12 oktober 2010 - Tijdens de Marathon van Amsterdam presenteert Mercure Hotels haar eigen, varende applausteam op de Amstel. Gehuld in het roze, met tamboerijnen, pompons en ratels, laat Mercure Hotels de hardlopers voelen dat ze er tijdens het zwaarste gedeelte in het parcours niet alleen voor staan.

Ter gelegenheid van de Marathon van Amsterdam heeft Mercure Hotels twintig medewerkers opgetrommeld om al varend op de Amstel de lopers aan te moedigen. Zo helpen de in het roze uitgedoste medewerkers de hardlopers al juichend, dansend en zingend naar de eindstreep.

Voor zowel amateurs als profs is de Marathon van Amsterdam een intensieve loop en kun je er na 20 kilometer echt doorheen zitten. Om de lopers op het zwaarste punt in het parcours een extra hart onder de riem te steken heeft Mercure Hotel Amsterdam aan de Amstel bovendien voor haar hotel een grote VIP-tribune gebouwd. Vanaf hier worden niet alleen de lopers gesteund die in het hotel hebben overnacht, maar helpt Mercure Hotels ook de overige deelnemers de finish te halen.

Onder andere met haar merk Mercure ondersteunt Accor Hotels de organisatie van grote evenementen om Nederland als internationale bestemming nog beter op de kaart te zetten.

/////////////

Programma
Datum: Zondag 17 oktober
Tijd: 10.30 - 14.45 uur
Plaats: Mercure Hotel Amsterdam aan de Amstel

/////////////

Over Accor

Accor, 's werelds toonaangevende hotelonderneming en marktleider in Europa is aanwezig in 90 landen met 4.100 hotels en bijna 500.000 kamers. Met een omvangrijke portfolio aan hotelmerken - Sofitel, Pullman, MGallery, Novotel, Suite Novotel, Mercure, Adagio, ibis, all seasons, Etap Hotel, Formule 1, hotelF1, Motel 6 en aanverwante activiteiten zoals Thalassa sea & spa en Lenôtre beschikt Accor over een breed aanbod van luxe tot budget. Met 145.000 medewerkers wereldwijd biedt Accor haar klanten ruim 40 jaar kennis en ervaring.

In Nederland biedt Accor Hotels haar gasten een brede keuze uit 37 hotels, van het luxe tot het budget segment: 2 Sofitel hotels waaronder het prestigieuze Sofitel Amsterdam The Grand,
1 MGallery hotel - The Convent Hotel Amsterdam, 9 Novotel hotels, 11 Mercure hotels, 11 ibis hotels, 1 Etap hotel en 2 Formule 1 hotels.

//////////////
Einde persbericht - niet ter publicatie -

Wilt u meevaren met het Juich & Applausteam op de Amstel? Tussen 10.30 en 13.15 uur bent u van harte welkom aan boord.

/////////////