Ingezonden persbericht


Persbericht - 14 oktober 2010

Volop vertier tijdens herfstvakantie in Nieuw Land

Lelystad - Tijdens de herfstvakantie is er van alles te beleven in Nieuw Land. Zo kan iedereen vanaf 17 oktober meehelpen met het bouwen van Flevoland door middel van LEGO®steentjes. Maar er is nog veel meer!

Het bouwen van Flevoland door middel van LEGO®steentjes is een groot bouwproject waar iedereen aan mee kan doen. Maar er zijn ook bouwtekeningen om de provincie te verfraaien met bijvoorbeeld bootjes voor op het IJsselmeer, of Dus speel je graag met LEGO®steentjes, kom dan zeker meehelpen! In het kader van de Week van de Geschiedenis draait ook de film 'Bedwingers van de Zuiderzee' over de uiteindelijke drooglegging en bewoning van de Zuiderzee. De film is afkomstig uit de serie 'Zuiderzeevertellingen'.

De activiteiten tijdens de herfstvakantie zijn onderdeel van de Waterweken, een nieuw evenement van Nieuw Land van 1 oktober tot en met 13 november. De Waterweken zitten vol met leuke activiteiten, diverse tentoonstellingen en veel workshops met één centraal thema: Water. De Waterweken is een nieuw initiatief van Nieuw Land met de bedoeling er een jaarlijks evenement van te maken. De Waterweken staan voor een periode vol activiteiten voor jong en oud. Benieuwd naar het hele programma? Kijk dan op www.nieuwlanderfgoed.nl

Nieuw Land is onderdeel van Batavia Promotie, kijk voor de volledige agenda en activiteiten op www.batavia.nl.



Ingezonden persbericht