Politie Utrecht

Persberichten Heuvelrug, 09.45 uur

Utrecht, 17-10-2010

Aanrijding letsel
LEERSUM Op de Rijksstraatweg vond vrijdagmiddag een aanrijding tussen een bromfietser en een auto plaats. Twee personen raakten gewond.

Omstreeks 14.40 uur kreeg de politie een melding van een aanrijding letsel op de Rijksstraatweg. Ter plaatse troffen agenten een 16-jarige jongen uit Maurik op de grond aan. De jongen was, volgens verklaringen van getuigen, tegen de achterkant van de auto van een 62-jarige man uit Leersum aangereden. De automobilist was zonder uit te kijken de weg op gereden. De bromfietser raakte gewond. Ook een 15-jarige passagier die achter op de bromfiets zat raakte gewond. Beide slachtoffers werden voor onderzoek naar het ziekenhuis overgebracht.

Aanrijding letsel
RHENEN Op de Zijdvang vond vrijdagmorgen een eenzijdige aanrijding plaats. Een vrouw raakte gewond.

Een 22-jarige vrouw uit Veenendaal reed met haar auto in de omgeving van de Maatsteeg. Ter hoogte van een bocht bij de Levendaalseweg raakte de vrouw de macht over haar stuur kwijt en begon haar auto te tollen. Hierdoor botste de auto tegen een boom en kwam uiteindelijk met de achterkant half in de sloot tot stilstand. Het slachtoffer raakte gewond aan haar gezicht en werd voor behandeling naar het Gelderse Vallei ziekenhuis gebracht. De oorzaak van de aanrijding is vermoedelijk een glad wegdek door modder.

Winkeldief aangehouden

VEENENDAAL De politie heeft zaterdagmiddag op de Hoofdstraat een vrouw aangehouden omdat zij een winkeldiefstal had gepleegd.

Rond 16.40 uur kreeg de politie een melding van diefstal vanuit een winkel aan de Hoofdstraat. Ter plaatse troffen agenten het personeel van de winkel met een 18-jarige vrouw uit Veenendaal aan. De vrouw had een paar laarzen gestolen. Tijdens de fouillering troffen de agenten meerdere goederen aan die uit twee andere winkels gestolen waren. De vrouw gaf toe de diefstallen gepleegd te hebben. Zij werd voor verhoor meegenomen naar het bureau. De politie vermoedt dat de vrouw niet alleen heeft gewerkt en doet onderzoek naar een medeverdachte.