Politie Zeeland


---

1851-2010 Inbraak sportcomplex, Sluiskil
Uit een sportcomplex in Sluiskil is zaterdagmiddag geld weggenomen.
Een medewerker sloot rond 16.20 uur de kantine van het sportcomplex af en ging weg. Toen een andere medewerker rond 18.10 bij de kantine terugkwam, zag hij dat deze openstond.

Het bleek dat er was ingebroken en honderden euro's weg zijn genomen uit de kluis van de kantine.

1852-2010 Bestuurder is rijbewijs kwijt na vierde fout, Tholen
Een 28-jarige man uit Rozenburg (Zuid-Holland) is zijn rijbewijs vrijdag kwijtgeraakt nadat hij in een alcoholcontrole terechtkwam aan de Grindweg in Tholen.
De man moest blazen en dat wees uit dat hij 1,7 keer teveel had gedronken. Omdat dit de vierde keer in vijf jaar was dat de man met teveel drank op achter het stuur zat, is zijn rijbewijs ingenomen.

1853-2010 Rijbewijs kwijt na cafébezoek, Meliskerke
Een 77-jarige man uit de gemeente Veere is zaterdag rond 17.00 uur zijn rijbewijs kwijtgeraakt nadat hij teveel had gedronken in het café en vervolgens wilde gaan rijden.

De Politie Zeeland kreeg een melding binnen over een dronken man die zou willen gaan rijden. Agenten gingen ter plaatse en zagen inderdaad een man die aan de beschrijving voldeed in zijn auto zitten. Hij reed echter nog niet.

De agenten besloten even te wachen. Een aantal minuten later startte de man toch zijn auto en reed weg.

De man werd door agenten al snel weer aan de kant gezet. De agenten namen een blaastest af. De man bleek meer dan drie keer teveel te hebben gedronken. Zijn rijbewijs is ingenomen.

1854-2010 Zwaargewonde bij aanrijding, Yerseke
Zaterdagochtend rond 10.50 uur is een 66-jarige vrouw uit Yerseke ernstig gewond geraakt toen zij in botsing kwam met een personenauto. Dit gebeurde op de Groeninx van Zoelenstraat in Yerseke.
Het slachtoffer kwam op haar fiets uit het wandelpad links van de weg. Ze werd aangereden door een 38-jarige man uit Yerseke.

De vrouw raakte hier zodanig bij gewond dat zij met een helikopter naar het ziekenhuis vervoerd moest worden.

De precieze toedracht van het ongeval is nog niet bekend. De politie doet onderzoek.

---- --