Politie Zeeland


---

1855-2010 Getuigen gezocht van mishandeling, Vlissingen
Een 21-jarige man kreeg zondagmiddag omstreeks 14.15 uur twee klappen van een man op de Oude Industrieweg in Vlissingen.
De 21-jarige man fietste over de Oude Industrieweg richting de C1000 toen er een kleine grijs/witte auto voor hem stopte. Een man stapte uit en beschuldigde het slachtoffer ervan ooit eens tegen hem aan te zijn gereden met zijn scooter. De 21-jarige verdachte ontkent dit en krijgt vervolgens twee klappen van de andere man. De man stapt weer in de auto en rijdt weg.

De man die sloeg, kan als volgt worden omschreven:
-Blank
-23 tot 25 jaar
-Ongeveer 1.70 à 1.75 meter lang
-Normaal postuur
-Donker blond haar

Tijdens dit voorval stond een blonde vrouw te kijken. Ook zat er een meisje op de achterbank van de auto.

De politie is op zoek naar getuigen. Deze kunnen zich melden bij een politiebureau of bellen naar algemeen politienummer 0900-8844.

1856-2010 Beschonken bestuurders zijn rijbewijs kwijt, Zeeland
Verschillende bestuurders zijn afgelopen weekend hun rijbewijs kwijtgeraakt omdat zij met teveel drank op achter het stuur waren gekropen.
Een 21-jarige man uit Vlissingen raakte zaterdag rond 23.40 uur zijn rijbewijs kwijt toen hij in de Anton Mauvelaan in Vlissingen gecontroleerd werd op alcohol. Hij bleek meer dan vijf keer teveel te hebben gedronken.

Een 23-jarige man uit Vlissingen raakte in de Kasteelstraat in Vlissingen zijn rijbewijs kwijt omdat hij vijf keer teveel had dronken. Dit gebeurde omstreeks 22.30 uur.

Een 35-jarige man uit de gemeente Reimerswaal bleek bijna drie keer teveel te hebben gedronken toen hij werd gecontroleerd op Clara's Pad in Heinskenszand.





Politie Zeeland