NEN


Bijeenkomst 'Rubber' in Nederland

vrijdag 18 juni 2010, 09:39

De internationale bijeenkomst van ISO/TC 45 'Rubber and Rubber Products' vindt plaats van 18 tot 22 oktober 2010 in Haarlem.

NEN verwacht circa 100 deelnemers uit de hele wereld te verwelkomen. In deze week zullen de delegatieleden werken aan verschillende documenten voor de normalisatie van termen en definities, testmethoden en specificaties van rubber in elke vorm, rubberproducten plus de dimensionale toleranties, en de meest belangrijke stoffen die in samengestelde producten met rubber worden gebruikt.

Nederlandse normcommissie
De Nederlandse inbreng in het internationale normalisatieproces wordt verzorgd door de Nederlandse normcommissie Rubber. Deze commissie vertegenwoordigt de Nederlandse belanghebbenden, waaronder grondstofleveranciers, fabrikanten, gebruikers en onderzoeksinstellingen.

Meer informatie
Meer informatie over ISO/TC 45 'Rubber and Rubber Products' en hun werkpakket is te vinden via deze website. Voor vragen over participatie in de Nederlandse normcommissie kunt u contact opnemen met NEN consultant Tanja van Tooren-Pijpaert via e-mail chemistry@nen.nl.