Gemeente Binnenmaas

Herstel bestrating Raadhuislaan Mijnsheerenland

30-09-2010

In de herfstvakantie (maandag 18 tot en met vrijdag 22 oktober) wordt de bestrating van de Raadhuislaan in Mijnsheerenland aangepakt. De werkzaamheden bestaan uit het opbreken van de bestrating en het aanbrengen van nieuwe betonstraatstenen.

Dit jaar beperkt het werk zich tot de slechtste plekken in het straatwerk. Deze plekken bevinden zich tussen de huisnummers 9-13, 15-21 en 36-brug.

In de eerste helft van 2011 wordt het restant van het straatwerk tussen de brug in de Raadhuislaan en de Molenweg aangepakt. Tijdens de werkzaamheden wordt de Raadhuislaan afgesloten voor al het doorgaand verkeer tussen de Molenweg en de Laan van Westmolen. De aanliggende woningen blijven tijdens de werkzaamheden bereikbaar. De omleidingsroute loopt over de Laan van Westmolen, Elisabeth van Loonstraat en de Molenweg. De bussen van Arriva stoppen gedurende deze periode niet bij bushaltes in Mijnsheerenland.

Het werk wordt uitgevoerd door Van den Berg Westmaas BV uit Heinenoord. Heeft u vragen? Neem dan contact op met de heer P.W. Lak, via tel. 078
- 673 91 17.