Provincie Utrecht

Asfaltonderhoud N402 tussen Breukelen en Maarssen

Van maandagochtend 18 oktober 6.00 uur tot vrijdagavond 22 oktober 24.00 uur voert de provincie Utrecht groot onderhoud uit op de hoofdrijbaan van de N402 tussen Breukelen en Maarssen (hm 15,1 tot hm 16,3). Het oude asfalt wordt vervangen door nieuw asfalt. Hieronder vindt u meer informatie over de werkzaamheden, de verkeersmaatregelen en de consequenties voor het verkeer.

Planning werkzaamheden
De werkzaamheden vinden dag en nacht plaats. Hierdoor duurt de afsluiting maximaal een week en blijft de hinder voor het verkeer beperkt. Wel kan sprake zijn van enige geluidsoverlast omdat er tijdens de werkzaamheden ook gefreesd moet worden.

Omleidingsroute doorgaand verkeer en bus
Tijdens de werkzaamheden is de weg tussen de rotonde Brugoprit en de Woerdenseweg afgesloten voor al het doorgaande verkeer. Het doorgaande verkeer wordt omgeleid via de N401, de A2 en de N230. Ook de bus gaat de omleidingsroute rijden. De omleidingsroute staat ter plaatse met borden aangegeven. Het fietsverkeer kan gewoon doorgang vinden.

Universiteit Nyenrode is bereikbaar vanuit Breukelen. Restaurant De Olifant en buitenplaats Slangevegt zijn bereikbaar vanuit Maarssen.

Bereikbaarheid aanwonenden
Tijdens de afsluiting zijn de aanliggende panden beperkt bereikbaar.

Vragen?
Met vragen over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de provincie Utrecht:
wegwerkzaamheden@provincie-utrecht.nl, (030) 258 38 88 (infonummer wegwerkzaamheden provinciale wegen Utrecht)

Voor algemene informatie:
info@provincie-utrecht.nl, (030) 258 91 11