Gemeente Zoetermeer

Griezelige activiteiten op de VrijeTijdsCentra

getekende griezelfiguur Halloween
Het is zover! Herfstvakantie! Dit betekent dat de deuren van de VrijeTijdsCentra (VTC's) langer open gaan. Voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar staat er een programma vol sportieve, creatieve en griezelige activiteiten klaar. Een week die ook dit jaar in het teken staat van Halloween.
Van maandag 18 tot en met zaterdag 23 oktober zijn er iedere dag twee griezelige knutselactiviteiten, zoals Monster en Co figuren maken of een Halloweenspin maken. Voor de sportieve jongens en meisjes is er elke dag een 'spel van de dag', bijvoorbeeld darten of Levend Stratego. Filmliefhebbers komen ook aan hun trekken. Tussen de middag wordt er - bij VTC's Voorweg en Zegwaartseweg op een groot scherm - een leuke film gedraaid in het teken van schurken en griezels. Ook kunnen kinderen op het grote buitenterrein skelteren, voetballen of springen op het luchtkussen.

Halloweenfeest
Op vrijdagavond 22 oktober opent VrijeTijdsCentra Voorweg weer haar poorten voor het griezeligste feest van het jaar: Halloween. Tussen 19.00 tot 21.30 uur is VTC Voorweg omgetoverd tot het domein van heksen, spoken, vleermuizen en andere griezelige figuren! Kinderen tussen de 6 en 12 jaar kunnen een bezoek brengen aan Dr. Frankenstein, meedoen aan spook- en griezelspelletjes of een pompoen uithollen. Ook kunnen ze in het donker door het spookhuis lopen en er is een griezelkermis op het buitenterrein. De entree voor het Halloweenfeest is EUR 2,50 per kind. Aanmelden is verplicht en kan bij VTC Voorweg, Voorweg 112, telefoon 079-346 9525 of download het inschrijfformulier.

Openingstijden
De VTC's zijn in de herfstvakantie geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. 's Ochtends en 's middags kunnen kinderen knutselen. Houders van de ZoetermeerPas krijgen met cheque 12 een gratis jaarabonnement.
Te downloaden:

* Inschrijfformulier - Griezelen op Halloweenfeest VTC Voorweg.pdf (1,27 MB)

* Programma VTC's in de herfstvakantie.pdf (4,99 MB)