Gemeente Wassenaar

Grote verkeershinder verwacht in het derde weekend van oktober in Wassenaar

3e weekend van oktober (vrijdagavond 15 oktober 20.00 uur tot maandagochtend 18 oktober 05.00 uur)

In dit weekend wordt de stille asfaltdeklaag en de definitieve markering op de Van Oldenbarneveltweg en de rotonde aangelegd.

In het derde weekend van oktober 2010 zullen voor het autoverkeer en fietsers omleidingen gelden. Deze worden met omleidingsborden aangegeven. Ook voor het openbaar vervoer gelden er omleidingsroutes. De kaartjes met omleidingen kunt u vinden in de huis-aan-huis verspreide nieuwsbrief en op internet www.wassenaar.nl/drieassen

Wat is het project de Drie Assen?

De gemeente Wassenaar werkt aan noodzakelijk onderhoud en verbetering van haar hoofdwegennet. De Lange Kerkdam, de Van Oldenbarneveltweg en Van Zuylen van Nijeveltstraat zijn een belangrijk onderdeel van dit wegennet. De veiligheid en de leefbaarheid op deze drie verkeersassen moet worden verbeterd, maar ook het asfalt en de verkeerslichten op dit traject zijn aan vervanging toe. Ook moeten delen van het riool worden vervangen. Dit project staat ook bekend onder de naam Drie Assen. Voor actuele informatie zie ook www.wassenaar.nl/drieassen.

Vragen / opmerkingen?

Heeft u naar aanleiding van dit project nog vragen of opmerkingen, stuur deze dan naar: drieassen@wassenaar.nl. Iedere inwoner of bezoeker van de gemeente Wassenaar kan zich abonneren op de digitale nieuwsbrief. Als u dit wilt mail dan naar: drieassen@wassenaar.nl. Voor meer informatie over het project Drie Assen kijkt u op www.wassenaar.nl/drieassen.

Een fysieke nieuwsbrief met een oplage van 13.500 exemplaren is verspreid onder alle huishoudens door heel Wassenaar. Mocht u de nieuwsbrief niet hebben ontvangen dan kunt u deze downloaden of afhalen op het gemeentekantoor.
Gemeente Wassenaar
Johan de Wittstraat 45
Postbus 499
2240 AL Wassenaar

T: 14070 (toets alleen deze 5 cijfers)
E: gemeente@wassenaar.nl