Gemeente Rotterdam

cultuurscout hoogvliet

18 oktober 2010 | Deelgemeente Hoogvliet | nieuwsbericht

De Cultuurscout stimuleert bewoners en kunstenaars in de Rotterdamse wijken om grote en kleine ideeën op het gebied van cultuur of kunst in de buurt waar te maken.
Cultuurscout logo

Cultuurscouts

De Cultuurscout werkt bij je om de hoek, heeft een groot netwerk en weet wat er speelt in cultureel Rotterdam.

De Cultuurscout denkt mee over het uitwerken van ideeën, ondersteunt bij het maken van een projectplan en het aanvragen van subsidies. Hij zoekt steeds actief naar enthousiaste kunstenaars, instellingen en andere bewoners om mee samen te werken. Maandelijks verschijnt er een nieuwsbrief met de activiteiten in de buurt en twee maal per jaar wordt er netwerkbijeenkomst georganiseerd voor buurtbewoners, kunstenaars en betrokken instellingen.

Heb jij plannen om zelf iets te organiseren, zou je meer willen weten wat de Cultuurscout voor jou kan betekenen of heb jezelf een interessante tip, neem dan contact op met:

Carolien Ruigrok-Nieuwland
Cultuurscout Hoogvliet
p/a Deelgemeente Hoogvliet
Postbus 600, 3190 AN Hoogvliet
www.sbaw.nl/cultuurscouts
cultuurscouthoogvliet@sbaw.nl
010 - 472 65 64 / 06 - 347 771 19

Kijk ook eens op www.culturelekaartrotterdam.nl! Iedereen die iets te maken heeft met kunst en cultuur in jouw wijk - amateurs én professionals, organisaties én bewoners - is te vinden op www.culturelekaartrotterdam.nl. Per deelgemeente vindt je hier de locaties waar het allemaal gebeurt, de culturele maandagenda, oproepen en vele nieuwe leuke projecten.

Ben jezelf actief op het gebied van kunst en cultuur, meld je aan! www.culturelekaartrotterdam.nl wordt gevuld door jou! Als enthousiaste buurtbewoner, culturele ondernemer of betrokken instelling kun je jezelf letterlijk op de kaart zetten. Schrijf je nu hier in op de Culturele Kaart Rotterdam en mensen kunnen jou vinden voor een opdracht, samenwerking, aankoop van je werken, etc. Inschrijven is gratis en kost je nog geen 5 minuten!