Gemeente Amsterdam, stadsdeel Oost


Handelskade

---

Werkzaamheden Oostelijke Handelskade

15 oktober 2010
Graag informeren wij u over werkzaamheden aan de Oostelijke Handelskade. Onder de grond van de Oostelijke Handelskade loopt een gasleiding. Door de werkzaamheden van bouwprojecten in de buurt is de gasleiding ter hoogte van het bouwproject Nieuw Argentinië en Panama verzakt. Liander zal de gasleiding vervangen.

De werkzaamheden worden uitgevoerd door het bedrijf Heijmans en vinden plaats vanaf maandag 18 oktober tot vrijdag 22 oktober 2010. Het werk wordt uitgevoerd tussen 7.00 en 16.00 uur.

Voor de uitvoering zal het verkeer hinder ondervinden. Het doorgaande fietsverkeer wordt omgeleid via de Piet Heinkade en de Fred Petterbaan. Tevens zullen er opbrekingen zijn op de weg en de stoep. Dat betekent dat u hinder kunt ondervinden bij het bereiken van uw woning of bedrijfspand. Tevens zal er geluidsoverlast zijn. Liander doet zijn best dit tot een minimum te beperken. De parkeerplaatsen ter hoogte van de Panama worden tijdelijk opgeheven.

Vervanging van de gasleiding heeft geen gevolgen voor uw levering van gas.

Vragen

Mocht u vragen hebben over de werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met het technisch Service Centrum van Liander Netbeheer. U kunt hen bereiken 24 uur per dag op (026) 880 1931 of 0800 9009 (nationale storingslijn).

---