Politie Utrecht

Persberichten Lekstroom, 10.45 uur

Utrecht, 18-10-2010

Meisje aangehouden

NIEUWEGEIN Een 16-jarig meisje zonder vast woon- of verblijfadres is door opsporingsambtenaren van het openbaar vervoer aangehouden.

Zij werd zondag 17 oktober omstreeks 19.45 uur betrapt op zwart rijden in de tram op de Weerstede. Zij bleek echter ook niet in het bezit te zijn van een geldig identiteitsbewijs. Het meisje werd overgedragen aan de politie. Bij haar fouillering trof de politie een grote schroevendraaier aan, waarvan zij afstand deed. Tegen het meisje wordt proces-verbaal opgemaakt voor het zwart rijden, het niet hebben van een geldig identiteitsbewijs en het voorhanden hebben van inbrekersgereedschap.

Twee gewonden bij aanrijding

HOUTEN Een 23-jarige automobilist uit Houten en een 19-jarige vrouw die bij hem in de auto zat, raakten zondag 17 oktober omstreeks 19.15 uur gewond.

De Houtenaar reed over de Rondweg richting de wijk Het Meer. Ter hoogte van Het Mos lette hij niet voldoende op de weg, kwam in de berm en kwam tot stilstand in een greppel. De twee klaagden over pijn in hun nek en rug en moesten door de brandweer uit de auto worden bevrijd. Het tweetal werd met de ambulance naar het Antoniusziekenhuis in Nieuwegein vervoerd. De geheel vernielde auto moest worden weggetakeld.