Politie Drenthe

Maandag

Provincie Drenthe, 18-10-2010

Politie onderzoekt woninginbraak

HOOGEVEEN Zondagmiddag tussen 13.45 en 16.00 uur is ingebroken in een woning aan de Ranonkelstraat. De dader heeft de achterdeur opengebroken en is verdwenen met een laptop. De 68-jarige bewoner deed aangifte bij de politie.

Onderzoek naar diefstal uit auto

ASSEN - Zaterdagnacht is ingebroken in een personenauto aan de Kanaalstraat. Uit de auto is de radio gestolen. Daarna is brand ontstaan in de auto, die vanzelf is gedoofd. De eigenaar deed zondagmiddag aangifte bij de politie.

Politie onderzoekt poging overval

MEPPEL Zondagavond heeft een nog onbekende man geprobeerd de rijwielstalling bij het station aan de Stationsweg te beroven. Hij kwam even na 21.00 uur de stalling binnen, bedreigde de medewerker en eiste geld. Deze vluchtte de zaak uit en liet de overvaller alleen in de zaak achter en belde de politie. De dader is daarna vertrokken. De politie stelde direct een onderzoek in en gaat daar maandag mee verder.

Rijden onder invloed

ASSEN Zondagavond controleerde de politie op de Vredeveldseweg een 43-jarige vrouw op een snorfiets. Ze had gedronken en scoorde bij de blaastest bijna 1,75 promille.