Gemeente Millingen


Start fase 2 reconstructie Zeelandsestraat

Nadat de Heerbaan ruim een maand afgesloten is geweest, is deze weg sinds 15 oktober weer opengesteld. Daarmee zal de grootste overlast voor het verkeer, als gevolg van de reconstructie van de Zeelandsestraat, tot het verleden behoren.

De aannemer zal op korte termijn de bestrating op de Prins Bernhardstraat en het Kastanjeplein herstellen en start aansluitend met fase 2, de daadwerkelijke reconstructie van de Zeelandsestraat. Vanaf maandag 18 oktober is de Zeelandsestraat tussen de St Willibrordstraat en Ravelstraat opgebroken. De kruising Zeelandsestraat - Ravelstraat zal open blijven; ook fietsers komende vanaf De Kamp kunnen deze kruising gewoon gebruiken.

De kruising Pastoor Graatweg - Schoolstraat wordt wel opgebroken en zal enkele weken afgesloten zijn. Om het verkeer rond de school toch rond te kunnen laten rijden worden de paaltjes in de Chopinstraat (tussen de school en de bibliotheek) tijdelijk weggehaald. Dat neemt niet weg dat de verkeerssituatie rondom de school verre van ideaal is en om die reden worden ouders van schoolgaande kinderen verzocht hun kroost zoveel mogelijk lopend of met de fiets naar school te brengen.

Onder 'wegwerkzaamheden' op onze website wordt aangegeven waar en wanneer u met wegafsluitingen rekening moet houden.