Politie Flevoland

Overval supermarkt Hertogenboschplein: politie dringend op zoek naar getuigen

Almere, 18-10-2010 o Het overvallenteam van politie Almere is naarstig op zoek naar getuigen die de overval in de Albert Heijn-vestiging in de Stedenwijk hebben zien gebeuren op vrijdagmiddag 15 oktober.

Rond 17.30 uur plegen drie daders een overval op deze supermarkt. De daders komen vermoedelijk aanlopen vanaf de busbaan, over het fietspad en gaan via de ingang aan het plein de winkel binnen. Eenmaal binnen wordt het personeel achter de kassa en achter de infobalie bedreigd. Het was op dat tijdstip zeer druk in de supermarkt. De politie heeft al verschillende getuigen gesproken. Maar er moeten nog veel meer mensen zijn die iets gezien hebben zowel binnen als buiten de winkel dat kan bijna niet anders, aldus de coördinator van het overvallenteam. We vermoeden dat drie daders via het Tegelenpad gelegen aan de achterzijde van het pand in de richting van de busbaan zijn weggerend.

Alle informatie van winkelend personeel zowel binnen als buiten de supermarkt in de

omgeving van het s Hertogenbosch is van harte welkom bij de politie.

Bel met het overvallenteam van district Zuid op 0900-8844. Ken jij de dader, maar de dader kent jou ook? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Ook mailen is mogelijk: info@flevoland.politie.nl