Politie Hollands Midden

Gouda - Vier mannen aangehouden op verdenking van drugshandel

Gouda, 18-10-2010 o Politie Hollands Midden heeft op vrijdag 15 oktober rond 12.00 uur vier mannen aangehouden aan het Vlaserf in de wijk Korte Akkeren op verdenking van drugshandel. Het gaat om vier Gouwenaren, een 19-jarige, een 28-jarige en twee 24-jarigen.

Een kwartier eerder kreeg de politie een melding van een getuige die vermoedde dat er in drugs gehandeld werd aan de Vlaserf. De politie ging ter plaatse en sprak vier mannen aan die zij daar aantrof. Zij ontkenden in drugs te handelen. Vervolgens werden zij gefouilleerd en werden er verdovende middelen aangetroffen. De mannen zijn aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. In verband met deze aanhoudingen heeft de politie diezelfde avond in twee woningen een doorzoeking gehouden. In de huizen werd geen drugs aangetroffen. De politie heeft diverse spullen waaronder harddrugs, geld en mobiele telefoons in beslag genomen. Alle verdachten zijn maandag 18 oktober voorgeleid aan de rechter-commissaris.

De politie pakt handel in drugs aan en vraagt vermoedens van handel in verdovende middelen door te geven aan de politie. U kunt contact opnemen via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.