Gemeente Noordwijkerhout


Reconstructie Delfweg-Herenweg

De gemeente Noordwijkerhout zal in 2011 het wegdek van de Delfweg tussen de gemeentegrens met Lisse bij Halfweg en de rotonde Ruigenhoek renoveren. De werkzaamheden worden in fases uitgevoerd. Begonnen wordt met het deel van de Delfweg gelegen tussen Halfweg en de Zilkerbinnenweg. De werkzaamheden worden vanaf 17 januari 2011 tot 24 maart 2011 overdag uitgevoerd. Daarvoor wordt de weg afgesloten voor doorgaand verkeer. Dit verkeer wordt gedurende deze periode omgeleid via de provinciale wegen.

Aansluitend zal het gedeelte tussen Halfweg en de rotonde Ruigenhoek in de avond en nachtelijke uren worden voorzien van nieuwe asfalttoplagen. Deze tweede fase wordt uitgevoerd vanaf 28 maart tot mei 2011. Dit zal met afsluitingen en omleidingen plaatsvinden waarbij het verkeer overdag van de Delfweg gebruik kan maken. Fietsers kunnen tijdens de werkzaamheden gebruik blijven maken van het fietspad langs de Delfweg.

Herenweg

Tevens zal de rijweg van de Herenweg tussen huisnummer 336 en 346 compleet worden gerenoveerd. Op het gedeelte van de Herenweg tussen 346 en de rotonde Ruigenhoek zullen plaatselijk reparatiewerkzaamheden aan het asfalt en de berm plaatsvinden. Er wordt momenteel bekeken of ook de asfalttoplaag vervangen wordt. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd tussen mei en juli 2011. Fietsers kunnen tijdens de werkzaamheden gebruik blijven maken van het fietspad langs de Herenweg.

Voorbereiding project

Momenteel is ingenieursbureau ICM bezig met de voorbereidingen van het project. Op 13 september 2010 is een inloop/informatie-avond georganiseerd. Bewoners en bedrijven zijn toen geïnformeerd over de voorgenomen werkzaamheden.

Opmerking

De duur van deze werkzaamheden is afhankelijk van de weersomstandigheden. De werkzaamheden zijn gepland in de periode tussen januari 2011 en juli 2011.

* Bewonersbrief

* Presentatie werkzaamheden

© 2009 gemeente Noordwijkerhout | sitemap | proclaimer | toegankelijkheid