Gemeente Kollumerland

Nieuwe loods voor Houtbouw Gommers uit Kollumerzwaag

Op het nieuwe bedrijventerrein in Kollumerzwaag verschijnen binnenkort de contouren van een nieuwe loods voor Houtbouw Gommers. In augustus is begonnen met de voorbereidingen en aanstaande woensdag starten de bouwwerkzaamheden waarbij wethouder Hilbrand Visser een actieve rol zal spelen.

Gommers is al meerdere jaren actief in de houtbouw en realiseert diverse bouwwerken voor zowel particulieren als bedrijven. Eigenaar Tjipco Gommers is enkele jaren geleden voor zichzelf begonnen aan de Maersmastrjitte in Kollumerzwaag. Het bedrijf groeide en er moest uitgekeken worden naar nieuwe bedrijfsruimte. Gommers besloot over te gaan tot nieuwbouw van deze loods op het bedrijventerrein aan het Teake Piterslân. Vorige week is de fundering gelegd en nu kan de staalconstructie geplaatst worden.

Wethouder Visser geeft a.s. woensdag om 11.00 uur het startsein voor deze bouwwerkzaamheden. Wanneer het geheel volgens planning verloopt wordt de loods over enkele weken opgeleverd en kan Gommers begin januari gebruik maken van het nieuwe pand waarin op termijn ook een showroom gevestigd zal zijn.


---

---