Ordina Beheer NV

Stepan Breedveld (43) treedt toe tot Raad van Bestuur Ordina N.V.

Ordina breidt Raad van Bestuur uit

Nieuwegein, 18 oktober 2010

De Raad van Commissarissen van Ordina N.V. benoemt Stepan Breedveld (43) tot lid van de Raad van Bestuur. Hij wordt verantwoordelijk voor de activiteiten van Ordina in Nederland. Breedveld treedt op 15 november aanstaande bij Ordina in dienst. Zijn benoeming als statutair bestuurder zal voor de aankomende Algemene Vergadering van Aandeelhouders worden geagendeerd.

Stepan Breedveld heeft het merendeel van zijn carrière gewerkt bij The Boston Consulting Group (BCG). Hij heeft meer dan 15 jaar succesvol bijgedragen aan strategieën en resultaatverbetering voor leidende telecom-, IT- en technologiebedrijven in binnen- en buitenland en is vanuit die rol ook recentelijk betrokken geweest bij Ordina. Daarnaast heeft hij veel ervaring opgedaan in het leiden van professional services organisaties. In zijn rol als Senior Partner en Managing Director had hij de dagelijkse leiding over de telecom-, media- en technologiepraktijk (TMT) van de Amsterdamse vestiging en over de wereldwijde telecomactiviteiten.

De benoeming van Breedveld tot lid van de Raad van Bestuur van Ordina is een logisch gevolg van de strategische koers van het bedrijf. Binnen Ordina Nederland gaat Breedveld zich richten op resultaatverbetering van de gehele organisatie.

De toevoeging van Breedveld aan de Raad van Bestuur van Ordina zorgt er bovendien voor dat Ronald Kasteel, CEO, en Bart de Jong, CFO, zich volledig kunnen richten op hun kerntaken. Hierdoor ontstaat een krachtiger Raad van Bestuur die de basis gaat vormen voor de verbetering van groei en een concurrerend bedrijfsresultaat van Ordina.

Over Ordina Ordina werkt met circa 3.800 medewerkers binnen de Nederlandse en Belgische markt aan de verbetering van bedrijfsprocessen. Wij doen dit door te adviseren, ondersteunende applicaties te ontwikkelen of door complete processen, inclusief ICT, over te nemen. Ordina N.V. is opgericht in 1973 en het aandeel is genoteerd aan Euronext Amsterdam en maakt onderdeel uit van de Midkap Index.