Ingezonden persbericht


Persbericht

Zscaler introduceert Cloud Security Service in Nederland

Utrecht, 18 oktober 2010 - Zscaler, aanbieder van cloud security-oplossingen, demonstreert tijdens de beurs InfoSecurity 2010 op 3 en 4 november 2010 in de Jaarbeurs in Utrecht voor het eerst in Nederland zijn geïntegreerde, cloud-gebaseerde web- en e-mailbeveiliging. Deze SaaS-dienst consolideert diverse producten voor verschillende gateways, minimaliseert de beheerlasten en zorg voor maximale veiligheid. De nieuwe beveiligingsdienst van Zscaler omvat een wereldwijd cloud-netwerk van meer dan veertig datacenters, waardoor een latency-vrije filtering van web- en e-mailverkeer kan plaatsvinden.

Op stand E094 zullen cloud-experts van Zscaler aan de hand van praktijkvoorbeelden de voordelen en mogelijkheden van de cloud-architectuur demonstreren. Centraal hierbij staat het onderling samenwerken en de bescherming van mobiele werknemers. Ook de eenvoudige implementatie van het geldende beveiligingsbeleid van organisaties in de cloud-oplossing komt aan bod.

De nieuwe Cloud Security Service vereist geen installatie van software of hardware. Ook is het niet nodig om vooraf te investeren. Gebruikers rekenen af op basis van het daadwerkelijke gebruik en kunnen desgewenst deellicenties afnemen. Hierdoor kunnen zij tot vijftig procent besparen op kosten in vergelijking met conventionele proxysystemen. Naast de klassieke detectie- en filtermethoden, zoals URL-filtering, antivirus en antispyware, biedt de nieuwe webdienst van Zscaler gedegen beveiliging tegen complexe bedreigingen, zoals zero day exploits, schadelijke inhoud via diverse Web 2.0-toepassingen en P2P-verbindingen.

"Met onze aanwezigheid op InfoSecurity en het feit dat we binnenkort een nieuw datacenter in Amsterdam openen, geven wij ons 'time to cloud'-signaal af in Nederland", aldus Daniel Wolf, Territory Manager Midden-Europa bij Zscaler. "Onze eerste klanten voor deze oplossing zijn met onder andere de levensmiddelenfabrikant apetito b.v. al een feit. We zijn momenteel op zoek naar innovatieve resellers die het cloud-businessmodel hebben omarmd om onze klantenkring in Nederland verder uit te bouwen."

De cloud-experts van Zscaler maken graag vast een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Neem hiervoor contact op met Daniel Wolf via dwolf@zscaler.com of bel naar + 49 (0) 89 95 44 99 820.

####

Over Zscaler

Zscaler voert het internet- en e-mailbeleid van bedrijven uit, beperkt de risico's op dit gebied en biedt de dubbele functionaliteit tegen een fractie van de kosten van de huidige oplossingen. Zscaler werkt met een wereldwijde multitenant-infrastructuur met meer dan veertig datacenters. De activiteiten van Zscaler stellen organisaties in staat de juiste gebruikers de juiste toegang te bieden, waar en met welk apparaat ook. Meer informatie is te vinden op www.zscaler.com.

Voor meer informatie:



Ingezonden persbericht