Route Mobiel introduceert Pechhulpvergelijker


Heerhugowaard, 20101018 -- Pechhulpverlener Route Mobiel introduceert de Pechhulpvergelijker. Op www.routemobiel.nl kunnen bezoekers zelf vergelijken welke vorm van pechhulp het beste bij hen past. Kentekengebonden of persoongebonden pechhulp.

Grote prijsverschillen tussen verschillende vormen van pechhulp
Route Mobiel constateert dat er veel onduidelijkheid bestaat over het verschil tussen persoonsgebonden en kentekengebonden recht op pechhulp. Afhankelijk van het bezit van voertuigen en het aantal bestuurders in een huishouden ontstaan grote prijsverschillen. Om hier duidelijkheid in te verschaffen heeft Route Mobiel een persoonsgebonden pechhulpproduct geïntroduceerd. Met behulp van de Pechhulpvergelijker geeft Route Mobiel duidelijk inzicht in de voor- en nadelen van beide vormen.

Verschillende opzegtermijnen
Commercieel Directeur Edward Reinderts: "Route Mobiel streeft transparantie en flexibiliteit in de pechhulpmarkt na. Daarom hebben we een pechhulpvergelijker geïntroduceerd die het mogelijk maakt om de beste persoonlijke keus te maken". Uniek is dat beide vormen van pechhulp, kenteken- en persoonsgebonden, kunnen worden afgesloten bij Route Mobiel". De pechhulpcontracten van Route Mobiel zijn maandelijks opzegbaar na het eerste jaar.

Klanttevredenheid belangrijke graadmeter
Route Mobiel heeft zich in de eerste jaren gericht op snelheid en prijs. Dit resulteerde in een onderscheidende propositie in de markt waarmee de pechhulpmarkt werd opengebroken. In de afgelopen jaren heeft Route Mobiel veel aandacht besteed aan de kwaliteit van haar dienstverlening. De klanttevredenheid van Route Mobiel klanten over de dienstverlening steeg sinds de oprichting van een 7,6 naar 8.3., gemeten door het onafhankelijke bureau Tevreden BV.

Over Route Mobiel
Route Mobiel biedt hulp bij autopech in heel Nederland en in 43 andere landen in Europa. Klanten van Route Mobiel worden snel op weg geholpen door de inzet van ruim 1.300 deskundige pechhulpverleners verspreid over maar liefst 180 uitvalspunten in Nederland.


Route Mobiel



ingezonden persbericht