MWV creëert geavanceerde en duurzame oplossing voor de Voyage d’Hermès fragrantie

Voyage d’Hermès toont MWV’s gepatenteerde fragrantiesysteem met MWV's NoC® diptube en ringfitting voor de Melodie® pomp

RICHMOND, Va.--(BUSINESS WIRE)-- 20101018 --

MeadWestvaco Corp. (NYSE:MWV) heeft een klantenvriendelijke pomp gecreëerd voor Hermès ter ondersteuning van zijn fragrantie Voyage d’Hermès. Voyage d’Hermès beschikt over MWV’s NoC® diptube en een specifiek voor de Melodie® pomp gemaakte ringfitting.

De Voyage d' Hermes fragrantie maakt gebruik van MWV's Melodie pomp met ringfitting en NoC diptube.  ...

De Voyage d' Hermes fragrantie maakt gebruik van MWV's Melodie pomp met ringfitting en NoC diptube. (Foto: MWV)

Om tegemoet te komen aan het verzoek van de klant om een meer milieuvriendelijke oplossing aan zijn klanten te bieden, heeft MWV een ringfitting gecreëerd die is aangepast aan zijn in hoge mate succesvolle lage profiel Melodie pomp. Hiermee kan de klant de flacon opnieuw vullen met de inhoud van formaatverpakkingen die apart door Hermès worden verkocht.

De verpakking die voor de fragrantie Voyage d’Hermès is gecreëerd, voldoet ook aan de huidige trend van de consument om milieuvriendelijke verpakkingen te kopen. Volgens een in 2009 uitgevoerd onderzoek, wordt er voor 2013 een vraag van $43,9 miljard groene verpakkingen verwacht.1

“MWV is er trots op een aandeel te kunnen leveren bij de lancering van de meest prestigieuze parfums, en is zeer verheugd over de samenwerking met Hermès om een nieuwe oplossing te creëren,” aldus Sandy Gregory, MWV directeur fragrantiemarketing. “Bij het ontwerpen van deze fragrantie werd met de klant rekening gehouden. Het elegante samengaan van de NoC diptube en de uitneembare ringfitting die zich achter een beschermkap bevindt, draagt bij aan de creatie van een esthetisch aantrekkelijke verpakking met milieuvriendelijke kenmerken.”

De geavanceerde verpakking wordt gekenmerkt door het onlangs gepatenteerde fragrantiedispensiesysteem van MWV met inbegrip van de NoC diptube. NoC is de eerste bijna onzichtbare diptube ter wereld met behulp van lichtrefracterende technologie, wat het ontwerp van deze parfumfles op de voorgrond stelt. Onderzoek van MWV heeft aangetoond dat de consument, bij het zien van een opvallende en aantrekkelijke verpakking in de winkel, hij de neiging heeft de geur ervan te proberen.

De Voyage d’Hermès is de nieuwste fragrantie van de parfummaker Jean-Claude Ellena. De flacon werd ontworpen door Philippe Mouquet. Voyage d’Hermès is beschikbaar in heropvulbare Eau de Toilette spray van 35 en 100 ml, naast een heropvulbaar formaat van 125 ml.

De Melodie ringfitting is verkrijgbaar in Europa 4 en GCMI 18-405. Voor meer informatie over de dispensiesysteemoplossingen van MWV in de sector Schoonheid & Persoonlijke Verzorging, ga svp naar www.mwv.com.

Over MWV

MeadWestvaco Corporation (NYSE:MWV) levert verpakkingoplossingen aan veel van 's werelds meest bewonderde merken in de bedrijfstakken gezondheidszorg, schoonheids- en persoonlijke verzorging, voedsel, drank, huis en tuin, tabak en commercieel drukwerk. Onder de activiteiten van het bedrijf vallen ook consumenten- & kantoorproducten, bijzondere chemicaliën en de groep Community Development and Land Management Group die het land van de groep duurzaam beheert om zijn activiteiten te ondersteunen en om milieubehoud, recreatie en ontwikkelingskansen mogelijk te maken. MWV heeft wereldwijd 19.000 werknemers, is actief in 30 landen en bedient klanten in meer dan 100 landen. MWV beheert al zijn bosgebieden in overeenstemming met de internationaal erkende certificatie voor de bosbouwstandaarden, en is voor het zevende opeenvolgende jaar voorgedragen voor de Dow Jones Sustainability World Index. Voor meer informatie gaat u naar www.mwv.com.

Foto's/Multimediagalerij beschikbaar op: http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=6469119&lang=nl

1 Bron: Onderzoek groene verpakkingen (#2471), Freedonia Group, maart 2009.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
MWV
Mediacontact:
Jennifer McMahon, +1 804-444-7925
mediainquiries@mwv.com
of
Klantencontact:

Sandy Gregory, +34 93 498 60 21

Ticker_symbol NYSE:MWV