Ingezonden persbericht


Utrecht, 28 september 2010

Kleurrijk, actueel en betrouwbaar:

National Geographic Reisgidsen nieuwe stijl!

National Geographic Reisgids Cambodja
Paperback met flappen, 304 pagina's
ISBN 978 90 215 4873 9
Prijs: ¤ 21,95

Verschijningsdatum:
18 oktober 2010

De National Geographic Reisgidsen zijn al vele jaren dé bron van informatie over cultuur, natuur, architectuur en geschiedenis van de meest uiteenlopende plekken op aarde. Die informatie, samen met de spectaculaire fotografie, de praktische indeling en de gedetailleerde plattegronden, maken de National Geographic Reisgidsen een must voor iedere geïnteresseerde reiziger. Vanaf dit najaar wordt de populaire serie vernieuwd!

De National Geographic-serie wordt voorzien van nieuwe omslagen en gerestyled binnenwerk. Daarnaast worden de gidsen versterkt met de rubrieken:
- Niet missen: een lijst van echte aanraders aan het begin van ieder hoofdstuk;
- Insider tips: unieke achter-de-schermen-tips van de National Geographic-auteurs en -fotografen;
- Ervaar: leuke informatie over bijzondere ervaringen in dit specifieke land.

Wat blijft is natuurlijk de betrouwbare en gedegen informatie, de precieze kaarten en tochten en de onovertroffen fotografie!

De National Geographic Reisgids Cambodja: de eerste uitbreiding van de National Geographic-serie in nieuwe stijl! Ingeklemd tussen Laos, Thailand en Vietnam ligt, grenzend aan de Golf van Thailand en de Zuid-Chinese zee, het prachtige Cambodja. Met zijn wereldberoemde tempels, adembenemende landschap en onbekende architectonische hoogstandjes is Cambodja niet voor niets een up-coming reisbestemming. De National Geographic Reisgids Cambodja, de eerste gids in nieuwe stijl, wijst er de weg.