Prins Filip op bezoek bij FUJIFILM Europe

11/10/2010 16:20

FUJIFILM Europe NV

Op maandag 18 oktober verwelkomt FUJIFILM Europe NV in Sint-Niklaas Prins Filip en de Ambassadeur van Japan in het kader van het "Young Executive Stay "(YES)" programma van de Belgisch-Japanse vereniging (BJA) en Kamer van Koophandel.

De BJA is een vereniging zonder winstoogmerk. Ze heeft tot doel alle commerciële, industriële, financiële, culturele, humanitaire en sociale betrekkingen tussen België en Japan te bevorderen en te ontwikkelen. Vanuit die missie is in 1996 het commerciële YES project - onder auspiciën van Prins Filip - ontstaan.

Het YES programma wil jonge en talentvolle managers uit België en Luxemburg laten kennismaken met succesrijke 'best practices' uit het Japanse zakenleven. De BJA organiseert samen met de Japanse Kamer van Koophandel een opleiding in Japan. In één week tijd krijgen de geselecteerde kandidaten seminaries, bedrijfsbezoeken en netwerkingsmogelijkheden voorgeschoteld. Ze genieten plaatselijk de steun van een 'business coach' en van de universitaire wereld.

FUJIFILM Europe NV heeft het genoegen de 7de editie van het YES programma mee te lanceren met een briefing voor de Belgische YES-geselecteerden. De werkdag wordt om 16.30 uur afgesloten met een feestelijke ontvangst van Prins Filip en de Ambassadeur van Japan die samen met het management van BJA een toost zullen uitbrengen op de deelnemende kandidaten.

Voor meer informatie kan u terecht bij:

FUJIFILM Europe NV, Daniëlla Levy, HR Communicatie & PR Manager,

+32 478 45 17 39, daniella_levy@fujifilm.eu

// Einde Persbericht //

Over FUJIFILM

FUJIFILM Corporation heeft als doel diensten en producten van de hoogste kwaliteit te creëren en deze te laten bijdragen tot de bevordering van cultuur, gezondheid, wetenschap en industrie. Dit wordt bereikt door de ontwikkeling van spraakmakende, gedeponeerde technologieën en strategische acquisities. Dit resulteert in activiteiten in diverse markten zoals gezondheidszorg, beeldverwerking en displays, litho, digitaal en inktjet printen en de biowetenschappen. Met kernwaarden als kwaliteit, integriteit en vertrouwen, gedreven medewerkers en een intense betrokkenheid t.o.v. het milieu, is het Fujifilms ultieme doel om de kwaliteit van het leven te verhogen voor mensen overal ter wereld.

Over FUJIFILM Europe NV

Het bedrijf is deel van het Japanse FUJIFILM Corporation. Het Europese hoofdkantoor bevindt zich in Sint-Niklaas, België, met productievestigingen en verkoopkantoren in Europa. Het bedrijf produceert en verdeelt chemicaliën voor de fotografische, grafische en medische markten en biedt hoogkwalitatieve producten en oplossingen voor breedformaat inktjet printen. Tevens produceert het verschillende industriële producten zoals micro filters en namaakpreventielabels.

Voor meer informatie, zie www.fujifilm.eu/feb.

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel