Ingezonden persbericht


Persbericht
oktober 2010

Attractie- & Vakantiepark Slagharen wint derde prijs op rij in 2010

Bezoekers van Rides.nl hebben Slagharen gekozen tot winnaar in de categorie "Beste prijs-kwaliteitverhouding" onder Europese attractieparken.

De publieksprijs is een waardering voor de Europese attractieparken die zich positief weten te onderscheiden van andere attractieparken in Europa. De Rides Award wordt georganiseerd door Rides.nl, een onafhankelijke website die informatie biedt over meer dan 140 Europese attractieparken en dagattracties. Met zo'n 4 miljoen pageviews per maand is Rides.nl de grootste website op gebied van attractieparken in Nederland.

Het grootste deel van de stemmers heeft Attractie- & Vakantiepark Slagharen gekozen tot winnaar mede vanwege het dynamisch prijsbeleid dat Slagharen aan het begin van dit seizoen heeft ingevoerd. ()

Directeur van Attractie- & Vakantiepark Slagharen, Angélique Klar zegt hierover "we vallen dit jaar enorm in de prijzen met twee publieksprijzen, een prijs van een zeer vooraanstaande Nederlandse vakjury en een nominatie van de overkoepelende brancheorganisatie IAAPA. Die bevestiging stimuleert enorm en is een gigantische opsteker voor alle medewerkers van het park. Het geeft aan dat we de goede weg zijn ingeslagen en de juiste keuzes hebben gemaakt. Heerlijk om zo het seizoen af te sluiten."

Voorgaande prijzen in 2010
Attractie- & Vakantiepark Slagharen won eerder dit seizoen ook de Zoover publieksprijs voor "Beste grote attractiepark van Nederland" en de VVV Award. De VVV prijs is dé innovatie- een aanmoedigingsprijs van de nationale toeristenbranche en wordt jaarlijks uitgereikt aan een toeristische ondernemer die zich op positieve wijze onderscheidt door een vernieuwend product of een originele marketingaanpak.

Daarnaast veroverde het attractie- en vakantiepark recent de 2de plaats op de NBTC ranglijst van meest bezocht attractiepark in Nederland met ruim 1,6 miljoen bezoekers.

Internationale nominatie
Kort na de bekendmaking van de Rides-prijs vernam Attractie- & Vakantiepark Slagharen ook op de genomineerdenlijst van de overkoepelende ­ in de VS gevestigde - internationale brancheorganisatie IAAPA voor de beste Live Entertainment Show te staan. Die uitreiking vindt plaats op 17 november en de genomineerde show - The Western Village Stuntshow ­ is nog te zien tot 31 oktober.

Einde seizoen spektakel
Attractie- & Vakantiepark Slagharen sluit het seizoen groots af met The Miracle of Lights Parade. De feeërieke parade is t/m 30 oktober in het park te bewonderen.

Attractie- & Vakantiepark Slagharen is tijdens de herfstvakantie tot 19.30 uur geopend.