Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Bose introduceert Bose Bluetooth-headset

Horen en gehoord worden; zelfs in rumoerige omgevingen

Edam, 18 oktober - Bose introduceert de Bose(TM) Bluetooth(TM)-headset, de eerste headset van Bose voor één oor. Dankzij exclusieve technologieën kunnen gebruikers horen en gehoord worden, zelfs als het omgevingsgeluid verandert, en profiteren van een heldere weergave van spraak aan beide kanten van de lijn.

Het unieke ontwerp zorgt ervoor dat de headset prettig aanvoelt en stevig blijft zitten. De headset is eenvoudig te bedienen met de intuïtieve interface. Vanaf 10 januari 2011 is de headset verkrijgbaar bij geautoriseerde Bose-dealers (adviesprijs ¤ 149,-). De Bose Bluetooth-headset is uitgerust met de voor spraakweergave geoptimaliseerde Bose(TM) TriPort(TM) akoestische hoofdtelefoonstructuur en de nieuwe Bose-technologie voor adaptieve audio-aanpassing. Deze technologie meet binnenkomende spraak en achtergrondruis en past het niveau van de stemmen automatisch aan op de hoeveelheid omgevingsgeluid. Beide innovaties zorgen ervoor dat gebruikers in rustige en rumoerige omgevingen gesprekken steeds goed kunnen blijven volgen, zonder de volumeregeling aan te passen.

De Bose Bluetooth-headset is voorzien van een microfoon die is geïntegreerd in een speciale behuizing, waardoor de microfoon de stem van de gebruiker selectief kan waarnemen en storende achtergrondgeluiden akoestisch kan wegfilteren.

De Bose Bluetooth-headset wordt geleverd met de exclusieve Bose(TM) StayHear(TM)¢-oordopjes die prettig aanvoelen en goed blijven zitten. De zachte siliconenoordopjes hebben een afgerond profiel en passen zich aan de vorm van het oor aan waardoor ze stevig blijven zitten en de drukpunten vermijden. Dankzij de verschuifbare aan/uit-schakelaar kunnen gebruikers de headset snel inschakelen om gesprekken te beantwoorden en is eenvoudig te zien of de headset is uitgeschakeld.

De volume- en gespreksknoppen bevinden zich langs de bovenrand van de headset. Gesprekken worden aangenomen met een lichte drukbeweging waarmee de headset niet verschuift. Duidelijk gelabelde led-lampjes zorgen ervoor dat gebruikers in één oogopslag kunnen zien hoeveel lading de accu nog heeft en of een Bluetooth-verbinding met de telefoon is ingesteld. De lampjes bevinden zich aan de binnenrand van de headset en blijven uit het zicht tijdens gebruik, waardoor ze geen afleiding vormen.

De headset is geschikt voor Bluetooth-apparaten die Bluetooth 2.1-specificaties (of lager) gebruiken voor ondersteuning van handsfree- en headsetprofielen. De headset wordt geleverd met een beschermend draagetui en oordopjes in drie maten (small, medium en large).

Meer informatie is beschikbaar op www.bose.nl

Beeldmateriaal in hoge resolutie vind je hier.

Einde bericht