Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Faunaland lanceert geheel vernieuwde website

De afgelopen jaren is de dierenspeciaalzaken branche behoorlijk veranderd. Dit vraagt om een geheel nieuwe aanpak. De wetenschap dat zelfstandige ondernemers wat service betreft gemiddeld beter scoren dan ketenbedrijven is voor Faunaland bij het maken van nieuwe keuzes van groot belang geweest.

Om zijn positie binnen de dierenspeciaalzaken branche te verstevigen lanceert Faunaland een geheel vernieuwde website, www.faunaland.nl. De vernieuwde website is een onderdeel van het een nieuwe mediaplan waarin de aangescherpte positionering van Faunaland tot uiting komt. Binnen de nieuwe positionering richt Faunaland zich naast het uitgebreide assortiment en de marktconforme prijzen volledig op service en deskundigheid. Een ijzersterke combinatie die de afstand tot de branchegenoten en andere kanalen zal versterken.

In de dierenspeciaalzaken en op de vernieuwde website biedt Faunaland een breed pakket met verschillende service elementen aan. Klanten kunnen in de dierenspeciaalzaken terecht voor een deskundig advies en begeleiding door een van de Faunaland medewerkers. Op de geheel vernieuwde overzichtelijke website kunnen klanten terecht voor gedetailleerde informatie gericht op de verschillende soorten huisdieren, voeding, verzorging en gezondheid. Middels de klantenservice kunnen consumenten rechtstreeks vragen stellen aan een van de Faunaland medewerkers.

"Velen roepen deskundig te zijn en service te bieden, maar maken het momenteel niet of nauwelijks waar. Onze medewerkers worden het hele jaar door opgeleid en voorzien van de laatste kennis en wetenswaardigheden over voeding, verzorging en de gezondheid van huisdieren om jou nog beter van dienst te kunnen zijn. Daarnaast werkt Faunaland samen met een aantal specialisten op het gebied van voeding, verzorging, gezondheid en training" zegt Rene Bestevaar, directeur Faunaland.

Faunaland bestaat inmiddels ruim 15 jaar en heeft ruim 100 speciaalzaken in geheel Nederland. De organisatie is full franchise en heeft een Service kantoor in Waardenburg. Ondernemers volgen structureel trainingsprogramma's om te kunnen blijven voldoen aan de veranderende mark. De verkoopvloeroppervlakte varieert binnen Faunaland speciaalzaken van 80 vierkante meter tot 800 vierkante meter.

***EINDE PERSBERICHT***

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht