Gemeente Zwolle

Genieten van uitstapje begint bij VVV Zwolle

Er staat een aantal bijzondere evenementen en activiteiten op stapel. VVV Zwolle/Zwols Uitburo/Zwolse Uitshop heeft kaartjes hiervoor in de voorverkoop.

Het gaat om onder meer: Legoworld in De IJsselhallen van 19 tot en met 28 oktober en het optreden van Rowwen Hèze in de IJsselhallen op 1 oktober. Verder heeft de Zwols Uitshop kaarten voor het Landgoedconcert Hessum in Dalfsen en voorstellingen van Poppodium Hedon.

Dagje weg

Wie een lekker dagje weg wil en niet te lang wil wachten bij de kassa van het attractiepark, kan ook van tevoren bij VVV Zwolle terecht. Daar zijn toegangskaartjes te verkrijgen voor onder meer: Expeditie Ecodrome Zwolle, Attractiepark Slagharen, Kinderparadijs Malkenschoten te Apeldoorn, Familiepretpark De Waarbeek te Hengelo, Plopsa Indoor te Coevorden, Het Openluchtfilmfestival te Apeldoorn (13 tot en met 18 augustus) en Amusementspark Tivoli te Groesbeek.

De site www.vvvzwolle.nl/nl/site/ticketpoint biedt doorlopend een overzicht van het actuele ticketaanbod van de Zwolse Uitshop. Op www.zwolsuitburo.nl staan theatervoorstellingen, films en Zwolse evenementen die het bezoeken meer dan waard zijn.

VVV Zwolle is gevestigd aan de Grote Markt (tel. 038-421 61 98).