Oranjefonds



Benefietvoorstelling Soldaat van Oranje De Musical

In samenwerking met de nieuwe musical Soldaat van Oranje heeft het Oranje Fonds een bijzondere actie opgezet. Op dinsdag 19 oktober bent u van harte welkom bij een speciale benefietvoorstelling. De opbrengst hiervan gaat naar een nieuw Fonds op Naam binnen het Oranje Fonds. Voor deze eenmalige benefietvoorstelling kunt u kaarten bestellen met 15 euro korting. Op = op!

Theaterspektakel
Soldaat van Oranje - De Musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van één van de grootste verzetsstrijders uit onze vaderlandse geschiedenis: Erik Hazelhoff Roelfzema. De gloednieuwe en draaiende theaterzaal neemt u mee langs de verschillende sets waar de scenes zich afspelen. Lees meer over dit theaterspektakel op www.soldaatvanoranje.nl.

Bestellen?
Klik hier om uw benefietkaarten met 15 euro korting te bestellen. Deze actie is online alleen te boeken via de actielink en als uw browser cookies accepteert. Maak gebruik van de prijssoort Oranje Fonds' om de actie te boeken of bestel telefonisch via 0900 1353 (45cpm) onder vermelding van Oranje Fonds' als deze prijssoort niet verschijnt. Wijzigingen voorbehouden. We zien u graag op 19 oktober! >