Deelgemeente Charlois Rotterdam

Activiteiten herfstvakantie Sportplaza Zuiderpark

Je hoeft je deze herfstvakantie niet te vervelen. Want Thuis op Straat Zuiderpark organiseert van 19 t/m 24 oktober weer een aantal bijzondere activiteiten op Sportplaza Zuiderpark.

Op dinsdag 19 oktober van 14.00-17.00 uur kunnen alle jongeren (vanaf groep 8) meedoen aan Lasergamen. Dit wordt op en rond de skatespot gespeeld met echte laserguns en allerlei obstakels om je achter te verbergen. De ultieme uitdaging voor iedereen die van sport en sensatie houd. Geef je op bij TOS om zeker te zijn van deelname.

Op woensdagavond 20 oktober van 18.00-20.00 uur is er een voetbaltoernooi.
We spelen in twee leeftijdscategorieën: 11 tot 16 jaar en 16 jaar en ouder.
Geef je op met een team van 5 personen en strijdt om de beker en een vette geldprijs !!!

Donderdag 21 oktober zijn er van 14.00-16.00 uur verschillende skatewedstrijden.
Onder leiding van skatemedewerker Jason van TOS strijden de deelnemersin verschillende wedstrijden (hoogste sprong en Best Trick) om mooie skateprijzen.
Opgeven bij TOS.

Op zondag 24 oktober is er een activiteit voor het hele gezin. Gezinnen worden uitgedaagd mee te doen aan de Familie-7-kamp. Ouders en kinderen/jongeren kunnen die dag in tweetallen meedoen aan 7 verschillende onderdelen. Speel tegen andere duos of tegen de klok. De onderdelen zijn: Padel, steppen, touwtrekken, loopskis, Disc Golf, Hindernisbaan en reuzenbal.
Wie wordt de beste 7-kamper van het Sportplaza 2010? Geef je op bij TOS !!!

Meer informatie of aanmelden kan bij TOS Zuiderpark Marcel de Jong 010-2238714 / 06-10917655

Het Sportplaza in het Zuiderpark Rotterdam ligt op de hoek van de Vaanweg en de Oldegaarde. Sporters zijn zeven dagen per week van harte welkom op dit openbare sportterrein. Op twee asfaltvelden en twee kunstgrasvelden zijn allerlei sporten mogelijk zoals voetbal, handbal, volleybal, basketbal, korfbal en hockey. Verder zijn er vier tennisbanen en twee padelvelden (padel is een mix van tennis en squash). Ervaren klimmers kunnen gebruik maken van het boulderblok. Voor de skaters is er een uniek skatepark.

Thuis Op Straat (TOS) Zuiderpark is van dinsdag t/m zondag aanwezig met allerlei sportmaterialen waar TOS-leden gebruik van kunnen maken. TOS vind je in de container op het terrein van voetbalvereniging BZC aan de Oldegaarde, telefoon 010-2238714.