Gemeente Laarbeek


Informatieavond nieuwbouwplan De Hoge Regt

LAARBEEK Bouwfonds Ontwikkeling organiseert in samenwerking met de gemeente Laarbeek een informatieavond over het plan De Hoge Regt (Voorheen Laarsche Velden Noord). Het project zal die avond uitgebreid toegelicht worden. De aanwezigen worden niet alleen geïnformeerd over de achtergronden, woningbouwprogramma en planning, maar kunnen ook vragen stellen. U bent van harte welkom op deze informatieavond, die plaatsvindt op dinsdag 19 oktober 2010 in het gemeentehuis Laarbeek. De aanvang is 20.00 uur. Als u aanwezig wilt zijn, kunt u zich aanmelden via verkoop.eindhoven@bouwfonds.nl.

De Hoge Regt: landelijk wonen
Aan de westzijde van Beek en Donk zal een nieuwe, groene woonlocatie gaan verrijzen: De Hoge Regt. Hier zullen in de komende tien jaar naar verwachting zon 228 woningen worden gebouwd. De Hoge Regt dankt zijn landelijke karakter onder andere aan de Molenweg en het blijvend vrije uitzicht aan de west- en noordzijde. Een andere kwaliteit van het plan is het water van de Goorloop: met vlonders, trappen en een bruggetje wordt de Goorloop verbonden met De Hoge Regt.
Hier woont u landelijk, maar met de voorzieningen en levendigheid van Beek en Donk dichtbij. De Hoge Regt wordt een nieuwe woonbuurt met een grote verscheidenheid aan woningtypes en prijsklassen in een vriendelijke en aansprekende architectuur. Van starters op de woningmarkt tot senioren die comfortabel gelijkvloers willen wonen, voor iedereen is er wel een passende woning te vinden. Ook als u op zoek bent naar een ruime woning of een stuk grond om zelf te bouwen, is De Hoge Regt de aangewezen plek.


Gemeente Laarbeek | Koppelstraat 37 | Beek en Donk | T 0492 469 700 | E gemeente@laarbeek.nl